Teknik Direktör Volkan Demirel Hatay'da! Hatayspor İle Görüşüyor...

Akın Ungan
18.09.2022 - 17:23 | Son Güncellenme: 18.09.2022 - 17:46

Teknik Diretör Serkan Özbalta ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Hatayspor, yeni hoca adaylarından Volkan Demirel ile görüşmelere başladı. İşte detaylar.

Teknik Direktör Volkan Demirel Hatay'da! Hatayspor İle Görüşüyor...

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan Atakaş Hatayspor, Teknik Direktör Serkan Özbalta ile yollarını ayırdı. Yeni hoca arayışında olan Hatayspor, adaylar arasında ön plana çıkan Volkan Demirel'i şehre davet etti.

Volkan Demirel ile görüşmeler başladı

Play Spor'un haberine göre Volkan Demirel, kulüp ile görüşmelere başlamak için Hatay'a geldi. Atakaş Hatayspor yönetimi ile Teknik Direktör Volkan Demirel'in anlaşma sağlaması halinde resmi imzaların birkaç gün içinde atılacağı ifade edildi.

Volkan Demirel'in Fatih Karagümrük performansı

Birinci adamlık kariyerine Fatih Karagümrük'te başlayan ve geçtiğimiz sezonun sona ermesi ile takımdan ayrıldığını açıklayan Volkan Demirel, 2021/22 sezonunda Karagümrük'ün başında 24 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde eden genç teknik adam, 1. 71 puan ortalaması tutturdu.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel, Süper Lig'e geri dönüyor!
Habere Git

Göztepe'nin teklifini kabul etmedi

Volkan Demirel, Turgay Altay'la yollarını ayıran TFF 1. Lig ekibi Göztepe'nin liste başı isimlerinden biriydi. kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediğini belirten Demirel, İzmir temsilcisinden gelen teklifi kabul etmedi.

Senin için hazırladığımız haberler