Hatayspor, Volkan Demirel ile 1 yıl sonra 2 maç üst üstte kazandı!

10.10.2022 - 12:00 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 12:12

Süper Lig 9. haftasında Alanyaspor'u 1-0 yenen Hatayspor'da teknik direktörü Volkan Demirel yönetiminde bir yıl sonra üst üste iki maç kazandı. Detaylar...

Hatayspor, Volkan Demirel ile 1 yıl sonra 2 maç üst üstte kazandı!

AJANSSPOR HABER

Yeni teknik direktör Volkan Demirel ile ikinci maçında çıkan Hatayspor, karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılmayı başardı. 1 yıldır iki maç üst üstte kazanamayan Hatayspor, yeni teknik direktör Volkan Demirel ile birlikte bu özlemine de son verdi. Detaylar... 

Yeni sezona kötü başladılar

Süper Lig'in ilk haftasını BAY olarak geçen Hatayspor, yeni sezona 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile başladı. Teknik direktör Serkan Özbalta ile yollarını ayıran Bordo-Beyazlılar, takımın başına son olarak Fatih Karagümrük'ü çalıştıran teknik direktör Volkan Demirel'i getirdi. Demirel'in gelmesinden sonra ise kötü gidişat sona erdi. 

1 yıllık özlem bitti

Hatayspor, Volkan Demirel'den önce 1 yıldır 2 maç üst üstte kazanamıyordu. 2 maçlık seriyi ise Volkan Demirel geldiği ilk iki haftada sonlandırdı. Demirel, Sivasspor ve Alanyaspor maçlarından 3 puan alarak 1 yıl sonra Hatay'a iki maç üst üstte kazanma başarısını gösterdi.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel: "Hedefimize ulaştık"
Habere Git

Rakip eski takımı

Volkan Demirelli Hatayspor, 10. haftada Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Demirel, teknik direktör olarak yönettiği eski takımı Karagümrük'ten 3 puan alarak seriyi 3 maça çıkarmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler