Volkan Demirel: "Hayalini kurduğum çalışma ortamındayım"

İsa Kethüda
19.12.2021 - 15:47 | Son Güncellenme: 19.12.2021 - 16:06

TFF Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük teknik sorumlusu Volkan Demirel, Göztepe maçı öncesi konuştu.

Volkan Demirel: "Hayalini kurduğum çalışma ortamındayım"

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük teknik sorumlusu Volkan Demirel, Göztepe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

"Hedefim olan bir yerdeyim"

Karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Demirel, "Açıkçası çok mutluyum, hedefim olan bir yerdeyim. Camia olarak, kulüp olarak hikayesi olan bir yer. Başkanımız sağ olsun bu konuda bana çok destek oldu. Görüştüğümüz ilk günden beri bütün duygularını ve dileklerini bana iletti sağ olsun. Beraber de bu hafta için inşallah bir basın toplantısında gereken şeyleri söyleyeceğiz.

"Allah yolumuzu açık etsin"

Ben zaten hazırlandığım, beklediğim hep hayalini kurduğum, futboldan sonra elbet bir gün doğru bir yerde, doğru zamanda başlayacağımı bildiğim bir çalışma ortamı buldum. İnşallah da bugün bismillah deyip başlıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin.

Göztepe maçı hakkında...

Başkanımızla görüştüğümüz günden beri bu aşağı-yukarı 5-6 günlük  bir zaman zarfıydı. O günden itibaren ekip arkadaşlarımızla çalışmalara başlamıştık. Zaten bir önceki konumdan dolayı da lige, takımalra tüm hazırlığım vardı. Bu da benimiçin büyük avantaj oldu. Buradan beIN Sports çalışanlarına da saygılarımı, sevgilerimi gönderme istiyorum. Çünkü az zamanda çok yol aldık. Bana çok destekleri oldu, birbirlerimizi çok sevdik. Ama hayallerimin, hedeflerimin olduğu bir yerdeyim artık. Bana verdikleri destek için herkese çaycısından, programını hazırlayan herkese teşekkürler.

"Gerekli şeyleri anlattık"

Artık hedefimiz burası. Hazırlıklıyız. Zaten iyi bir takıma sahibiz. Gerekli şeyleri anlattık ama bugün sahaya çıktıklarında istediklerimiz şeyleri yapacaklarını düşünüyorum. Hakikaten dışarıdan baktığımda ligin kaliteli bir ekip olduğunu biliyordum ama şu an içlerinde olduğum için daha da mutluyum. Şu an daha olumlu ve mutluyum. İnşallah bugün çıkıp takım oalrak gereken şeyi yapacağız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler