A. Hatayspor'da Volkan Demirel, Alanyaspor maçı sonrası konuştu

09.10.2022 - 20:16 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 20:21

A. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 1-0 mağlup ettiği Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, planlarının tamamen sahaya yansıdığı açıkladı.

A. Hatayspor'da Volkan Demirel, Alanyaspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında evinde karşılaştığı Alanyaspor’u 1-0 mağlup eden A. Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel, karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Maç planladığımız gibi geçti"

Demirel, kazanmak için ne gerekiyorsa ona uygun bir mücadele gösterdiklerini belirterek, "Maç planladığımız gibi geçti. İlk yarı Alanyaspor'un topu kendi alanında iyi kullandığını bildiğimiz için top onlara verdik. Oyunu biraz onların istediği gibi oynamasına izin verdik açıkçası. Ama ikinci yarıdaki başlangıcımızda 55-60. dakikaya kadar golü bulana kadarki oyunumuz zaten planın ikinci hedefiydi. Bu hedefimize de ulaştık." dedi.

İlgini Çekebilir
Hatay'a Volkan eli değdi! Kayıpsız...
Habere Git

"Kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık"

Kazanan tarafın kendileri oldukları için mutlu olduklarını ifade eden Demirel "Maçı korumak adına takımın geri yaslanması da tamamen maçı kazanmak duygusuylaydı. Ama planladığımız, uyguladığımız analizlere göre çıkartıp maçı yorumladığımız maçı kafamızda oynadığımız maçı açıkçası aynısını sahada oynayarak kazanmasını bildik. Sivas maçında da söyledim bu maçta da söyledim. Kazanmak için ne gerekiyorsa ona uygun bir mücadele gösterecektik. Bugün de kazanan taraf biz olduk. O yüzden mutluyuz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler