Volkan Demirel'den Avrupa'da Yarışacak Türk Takımlar İçin Yorum

Akın Ungan
26.08.2022 - 16:22 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 16:30

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimine katılan Volkan Demirel açıklama yaptı. Volkan, Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir, Sivasspor hakkında konuştu.

Volkan Demirel'den Avrupa'da Yarışacak Türk Takımlar İçin Yorum

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kura çekimleri bugün gerçekleşti. İstanbul'da düzenlenen organizasyonlarda ülkemizi Avrupa'da temsil eden Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu. Konferans Ligi kura çekimine katılan Volkan Demirel, organizasyonun ardından açıklama yaptı.

"Bundan sonra daha iyi kuralar çekebilirim"

Kura çekimi sırasında topları açmakta zorlanan Volkan Demirel, "Hayatımda en heyecanlandığım anlardan biri, güzel bir tecrübe oldu. Bundan sonra daha iyi kuralar çekebilirim diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Başakşehir ve Sivasspor, kupayı ülkemize getirsin"

Volkan, UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında Türkiye'yi temsil edecek Başakşehir ve Sivasspor hakkında ise "Tüm takımlara başarılar. Kupanın hikayesi burada başladı. İstiyorum ki Başakşehir ve Sivasspor, kupayı ülkemize getirsin." dedi.

"Dileriz ki bu sefer kazanan taraf Fenerbahçe olur"

Deneyimli futbol adamı, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a da başarılar diledi. Volkan Demirel sözlerini şöyle noktaladı: "Jorge Jesus Dinamo Kiev'i istedi ve Kiev geldi. Dileriz ki bu sefer kazanan taraf Fenerbahçe olur ve hem Trabzonspor hem Fenerbahçe gruptan çıkıp Avrupa'da yollarına devam ederler"

Senin için hazırladığımız haberler