Volkan Demirel Karagümrük'te kalacak mı?

Feride Kara
22.05.2022 - 18:40 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 18:50

Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Alanyaspor'a 1-0 mağlup olurken maçın ardından teknik direktör Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel Karagümrük'te kalacak mı?

Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Alanyaspor ile karşılaştı. Konuk ekip müsabakadan 1-0 galip ayrılırken maçın ardından teknik direktör Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Ben gelmeden önce düşme hattındaydık

Volkan Demirel: "İyi oynadık, iyi baskı yaptık. İlk 12-13. dakikaya kadar 3-4 gol net pozisyonumuz vardı. Bunları atamadık. Alanyaspor organize olan ve iyi bir takım. Bu kadar gol kaçırırsanız pozisyon vermeniz normal. Bugün herhalde gol kaçırma rekoru kırmışızdır. Serkan'ın çıkardığı net pozisyonlar var. Neticede sezonun son maçı. Bir hedefimiz vardı, Avrupa kupaları. Ben gelmeden önce burada 22 puanla düşme hattınla 4 puan fark vardı burada.

Skorlar alarak üste çıktık

Ben gelmeden önce burada 22 puanla düşme hattınla 4 puan fark vardı burada. Biz geldikten sonra Avrupa hedefi koyarak takıma benimsettik. Daha sonra Avrupa kupalarına gitmek için ilerlemeye başladık. Bu oyun, maç sonuçları biraz zamanımızı aldı. Bazı teşhisler vardı, bunları yaptık. Skorlar almaya başlayıp üste çıktık. Bugün Alanyaspor belki kazandı ama oyun olarak bizim elimizde olan bir maçtı. Bugün kazanmak isterdik.

Seneye burda kalırsam...

Son 8-9 maçta sadece 1 yenilgimiz var. Kazanıp iyi bir şekilde bitirmek isterdik. Şimdi önümüze bakacağız. İnşallah burada seneye kalırsam, güzel bir takım kurarak hedefimin de Avrupa olduğunu belirtmek istiyorum. Takımdaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu işte yeniyim, çocuklar benim ilk göz ağrım. Bence iyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler