Volkan Demirel kızardı! Nuri Şahin uzaklaştırdı

Akın Ungan
01.12.2023 - 23:19 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 23:28

Süper Lig'de Hatayspor ile Antalyaspor 3-3 berabere kaldı. Maç sonunda Volkan Demirel kırmızı kart gördü. Demirel'i hakemin yanından Nuri Şahin uzaklaştırdı.

Volkan Demirel kızardı! Nuri Şahin uzaklaştırdı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 14'üncü haftasında Hatayspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele 3-3 berabere biterken, maçın son dakikaları nefes kesti. Volkan Demirel hakem Yiğit Arslan tarafından kırmızı kart gördü. Sinirlenen Demirel'i Nuri Şahin sakinleştirdi.

Antalyaspor kalecisi Leite sakatlandı

Karşılaşmanın son anları nefes kesti. Uzatma dakikalarında Hatayspor'un atağı sonucu Antalyaspor ceza alanında karambol oluştu. Karambolde Antalyaspor kalecisi Leite yerde kaldı. Hatayspor atağı devam ederken hakem Yiğit Arslan maçı durdurarak, sağlık ekiplerini Leite için çağırdı.

Volkan Demirel sahayı terk etti, 1 dakika sonra geri geldi

Hatayspor atağının kesilmesiyle teknik direktör Volkan Demirel öfkelendi. Demirel, sinirlenerek sahayı terk etti ve soyunma odasına yöneldi. Genç hoca 1 dakika sonra geri döndü.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da İsrailli futbolcu kaleye geçti! Volkan Demirel kızdı!
Habere Git

Antalyaspor'da kaleye Safouri geçti

Sakatlanan kaleci Leite'nin pozisyonda omzu çıktığı öğrenildi. Oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Antalyaspor'da oyuna devam edemeyen kalecinin yerine İsrailli futbolcu Ramzi Safouri geçti.

Maç sonu Volkan Demirel'den sert itiraz

Leite'nin sakatlığı ile duran oyunda 7 dakika uzatma verildi. Fakat bu uzatma anlarında da oyun fazlasıyla durdu. Hakemin son düdüğü çalmasıyla Hataysporlu futbolcular Yiğit Arslan'ın etrafında toplandı. O bölgeye gelerek öğrencilerini uzaklaştıran Volkan Demirel, hakeme sert itirazlarda bulundu.

Demirel kızardı, Şahin uzaklaştırdı

Volkan Demirel'in itirazları sonucu hakem Yiğit Arslan Demirel'e direkt kırmızı kart gösterdi. Kırmızı karta rağmen itirazlarına devam eden Volkan Demirel'i, Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin sakinleştirerek, uzaklaştırdı.

İlgini Çekebilir
6 gol var, kazanan yok! Demirel-Şahin satrancı nefes kesti
Habere Git

Hatayspor 8'inci sırada

Süper Lig'de 14'üncü hafta geride kalırken Hatayspor 8'inci sırada yer alıyor. 4 galibiyet 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Volkan Demirel ve öğrencileri 18 puan topladı. 

Antalyaspor 7'inci sırada

Süper Lig'de 14'üncü hafta geride kalırken Antalyaspor 7'inci sırada yer alıyor. İlk 14 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle Nuri Şahin ve öğrencileri 20 puan topladı. 

Senin için hazırladığımız haberler