Volkan Demirel'den Adana Demirspor-Galatasaray maçı sonrası Muslera sözleri

01.09.2024 - 09:04 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 09:08

tv100'de Ersin Düzen'in sunduğu Futbolun 100'ü programında konuşan Volkan Demirel Galatasaray'ın 5-1 yendiği Adana Demirspor maçını değerlendirdi.

Volkan Demirel'den Adana Demirspor-Galatasaray maçı sonrası Muslera sözleri

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından 5-1 galip ayrıldı. TV100 yorumcusu Volkan Demirel, Galatasaray'ın genel performansı ve kaleci Fernando Muslera ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Galatasaray'dan ayrılması dengeyi bozdu, ben bunu gördüm"

Galatasaray'da bazı şeylerin yolunda gitmediğini dile getiren Demirel, "Galatasaray’da bir karışıklık var. Bence Erden Timur başkanın ayrılması Galatasaray’da dengeyi bozdu gibi. Dışarıdan gördüğüm bu. Fenerbahçe'de şu anda Erden Timur'un yaptığını Acun Ilıcalı yapmaya çalışıyor." dedi.

"Muslera’nın Galatasaraylılarda kredisi vardır"

Fernando Muslera'nın performansına da değinen Demirel, "Geçen sene 50’ye yakın maç oynadı ama Galatasaray’ın kaç şampiyonluğu varsa bunlarda belki en büyük pay sahibi Muslera’dır. Kötü oynamış olabilir, hata yapmış olabilir. Muslera’nın Galatasaraylılarda kredisi vardır. Muslera, bence minimum 2 sene daha üst seviye oynar." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler