Volkan Demirel: "O isim bence Krunic'ten daha önde bir oyuncu"

31.07.2024 - 21:23 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 21:50

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Lugano'yu yendiği Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu mücadelesini yorumlayarak, "Jose Mourinho henüz fark yaratamadı" dedi.

Volkan Demirel: "O isim bence Krunic'ten daha önde bir oyuncu"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı ve Hatayspor ile Fatih Karagümrük'ün eski teknik direktörü Volkan Demirel, Asist Analiz Youtube kanalında Fenerbahçe'nin Lugano'ya karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu mücadelesini değerlendirdi.

"Fenerbahçe turu geçmeyi başardı ama...

Fenerbahçe'nin turu geçmesine rağmen başarılı bir oyun ortaya koyamadığını söyleyen teknik adam: "Fenerbahçe Lugano karşısında turu geçmeyi başardı ama stada gelen çoğu taraftarın oyun olarak aklında bir soru işareti oluşmuştur. Sarı-lacivertliler kendi taraftarı önünde daha etkili oynamalıydı bunu yapamadı. Bulduğu ilk gole kadar oyun olarak üstünlüğü ele geçiremedi. İki maçta da akan oyundan maçı çözebilecek bir gol atmadı. İlk maç penaltıdan, ikinci maç ise ilk gol duran toptan geldi. Bunlar bence bir soru işareti oluşturdu. Mourinho henüz fark yaratamadı.

Lugano, Süper Lig'i ilk 4'te bitirir

Lugano, ligdeki ilk iki maçını Grasshoppers ve Basel ile oynadı. İki mücadeleyi de kazandı. Kalite olarak Fenerbahçe’den daha düşük takım ama organizasyon olarak Fenerbahçe’den daha hazır bir takım. Bugün Lugano‘yu Süper Lig‘e koyalım ilk dört içerisinde bitirir. Oyuncu karakteri olarak Türkiye Ligi’nin üstünde bir takım.

Livakovic oyunda tuttu

Maç 1-0 iken Fenerbahçe 2. golü yeseydi turdan elenmişti. Livakovic'in çok önemli bir kurtarışı vardı. Turu getiren kırılma anı o pozisyon oldu. Livakovic'in kurtardığı pozisyon olumsuz tezahüratların çığ gibi büyümesine engel oldu.

Cenk Tosun yeni Semih olur

Cenk Tosun yeni Semih Şentürk olur. Dakika 70'ten sonra oyuna girer ve galibiyeti getiren golleri atar. Öyle tahmin ediyorum.

Ferdi'nin yeri sol bektir

Ferdi, bek oyununda daha iyi oyuncu çünkü önünde daha fazla alan olduğu için gidebiliyor da gelebiliyor da. Ferdi'yi ön tarafta oynatırsanız alışkanlık halinde olduğu için hep beke yardım etmeye çalışıyor. Önde kullanacağı enerjiyi geriye gelmekle harcadığı için de fazla verimli olamıyor. Ferdi Kadıoğlu'nun yeri sol bektir.

İsmail Yüksek, Krunic'ten daha önde

İsmail’in Krunic’ten daha önde olduğunu düşünüyorum bunu ilerleyen zamanlarda da göreceğiz. Hem yaşı itibarıyla hem yetenek anlamında. Zaten Türk bir oyuncu. İsteyeni de çok. Bu sezon daha iyi katkı sağlayacaktır. İsmail’in Gölcükspor'dan Fenerbahçe’ye gerçekleşen transferinde de katkım olmuştur. Menejerimin bana söylemesiyle dikkatimi çeken bir kardeşimdi. Fenerbahçe'ye gelmesinde veya başka takıma gitmesinde katkım olan çok futbolcu kardeşim vardır" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler