Volkan Demirel Ömer Faruk Beyaz Transferi Hakkında Konuştu

08.08.2023 - 19:16 | Son Güncellenme: 08.08.2023 - 21:02

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı yaptıkları Ömer Faruk Beyaz transferini yorumladı.

Volkan Demirel Ömer Faruk Beyaz Transferi Hakkında Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Demirel, Stuttgart'tan kiralanan Ömer Faruk beyaz'ı tekrar Türk futboluna kazandırmaya çalışacağını söyledi.

"Bin 500 oyuncu izledim"

Transferle ilgili konuşan Volkan Demirel, "Aşağı yukarı bin 500 oyuncu izledim. 15 oyuncu belirledim. 13'ü ile anlaştık. İkisiyle anlaşamadık. Biri Şampiyonlar Ligi oynayan bir takımı tercih etti. Biri de maddi olarak bizi seçmedi. Bu oyuncuları bir Euro dahi ödeme yapmadan aldık. Hepsi bizim durumumuzu görüp bizi düşünerek geldiler, onlara da teşekkür ederim" dedi. 

"Tek amacım Hatay halkına umut olmak"

Bonservis bedelleri olduğu için son transferlerin uzayacağını kaydeden Demirel, "Sponsor destekleriyle bu transferleri yapmaya çalışıyoruz. Hepsi çok emek harcanıp zaman geçirilerek yapılmış transferler. Hatay'ı maddi anlamda zorlamadan maneviyat olarak çok yukarılara taşıma amacındayım. Tek derdim Hataylı insanlara evlerini barklarını yeniden yapmaları için umut olmak" ifadelerini kullandı.  

İlgini Çekebilir
Süper Lig ekibinden Ömer Faruk Beyaz sürprizi!
Habere Git

"Ömer Faruk bizden alacağının yarısını Hatay'a bağışladı"

Almanya Ligi ekiplerinden Stuttgart'tan satın alma opsiyonuyla kiralanan Ömer Faruk için umutlu konuşan Volkan Demirel, "Ömer Faruk, Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden bir tanesi. Stuttgart'ta süre bulamadı. Telefon görüşmemizde benle çalışmak istediğini söyledi. Maaşının %20'sini biz ödeyeceğiz. O da maaşının da %10'unu Hataylılara bağışladı. Bu beni çok etkiledi" sözleriyle umutlu konuştu.

Fenerbahçe'den bonservissiz gitmesi tepki çekmişti

2021'de Fenerbahçe'den bedelsiz bir şekilde ayrılıp Bundesliga ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz, sarı lacivertli taraftarın büyük tepkisini çekmişti.

Geçen sezon sadece 4 maça çıktı

Stuttgart'ta tutunamayan 19 yaşındaki genç yıldız geçtiğimiz sezon Bundesliga 2 ekibi FC Madgeburg'a kiralandı. Burada lig ve kupada 4 maçta toplam 69 dakika görev alabilen Ömer Faruk Beyaz devre araasında Stuttgart'a döndü.

İlgini Çekebilir
Hatayspor'dan MLS'e transfer oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler