Ajansspor

Volkan Demirel, "Performansından memnun değilim" demişti! Onyekuru'dan cevap geldi

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında evinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Gençlerbirliği'nde Henry Onyekuru polemiği sürüyor. Nijeryalı futbolcu, kendisi için "performansından memnun değiliz" diyen teknik direktörü Volkan Demirel'e sosyal medyadan cevap verdi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Ligde kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği, Süper Lig 30. hafta maçı için evinde lider Galatasaray'ı ağırlayacak. 

Karşılaşma öncesinde basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ankara ekibinde Teknik Direktör Volkan Demirel, takım içerisinde problemler yaşayan Henry Onyekuru'ya değindi.

Onyekuru kadro dışı mı kaldı?

Nijeryalı futbolcu ile ilgili açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Profesyonel bir oyuncuyu bu şekilde kadro dışı bırakamazsınız. Performansından memnun değiliz.

Onyekuru bizim oyuncumuz, 1 sene daha sözleşmesi var. İyi performans gösterirse başımda taşırım.” ifadelerini kullandı.

Onyekuru'dan Volkan Demirel'e sitem: Teşekkürler hocam

28 yaşındaki sol kanat, Volkan Demirel'in açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından gönderme yaptı. Siyah bir arka plana "Teşekkürler hocam" notunu düşen Onyekuru, mesajınnı sonuna da 'alkış' emojisi koydu.

Gol atamadı

Gençlerbirliği formasını 19 maçta giyen Onyekuru, bu karşılaşmaların 5'ine ilk 11'de başlarken henüz gol veya asist üretemedi.

Nijeryalı futbolcunun Gençlerbirliği ile olan sözleşmesi 2027 yılının Haziran ayına kadar devam edecek.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...