Son dakika! Volkan Demirel, Süper Lig takımının başına geçiyor

13.12.2021 - 13:40 | Son Güncellenme: 13.12.2021 - 14:11

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Volkan Demirel Süper Lig ekibine teknik direktör oluyor.

Son dakika! Volkan Demirel, Süper Lig takımının başına geçiyor

Kartal Yiğit - Ajansspor

Teknik direktör Francesco Farioli ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışlarına başlayan Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Volkan Demirel ile anlaşmaya vardı.

Süleyman Hurma ile görüştü

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın şu an beinsport'ta yorumculuk yapan Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski file bekçisi Volkan Demirel ile bir görüşme gerçekleştirerek anlaştığı öğrenildi.

Kulübede yer alamaz

Şu an için UEFA B Lisansı bulunan Volkan Demirel, Karagümrük'te yedek kulübesinde yar alamayacak. Demirel'in teknik heyetinde A Lisans sahibi tecrübeli bir isme yer vermesi bekleniyor.  

 

İlk teknik direktörlük deneyimi olacak

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük kariyerine Karagümrük'te başlayacak olan 40 yaşındaki Volkan Demirel'in İstanbul ekibine kendi ekibiyle geleceği öğrenildi. 

Fenerbahçe'de antrenörlük yaptı

Volkan Demirel futbol hayatını noktalamasının ardından 2019-2021 yılları arasında Ersun Yanal, Erol Bulut ve Emre Belözoğlu'nun teknik heyetinde antrenör olarak görev yapmıştı.

Şota da adaydı 

Süleyman Hurma'nın teknik direktörlük görevi için aklındaki ilk isim olan yakın arkadaşı Şota Arveladze'yi düşündüğü ancak Acun Ilıca'nın satın almak üzere olduğu Hull City'de görev almak için çalışma izni almaya çalıştığını belirterek, teklifi geri çevirdiği ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler