Volkan Demirel takım fotoğrafında neden yok? İşte yanıtı

05.07.2021 - 18:43 | Son Güncellenme: 06.07.2021 - 00:54

Fenerbahçe'de Vitor Pereira’nın teknik direktörlüğe gelmesinden sonra takım fotoğrafında yer almayan ve Topuk Yaylası’nda da görünmeyen Volkan Demirel tartışma yarattı.

Volkan Demirel takım fotoğrafında neden yok? İşte yanıtı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör Vitor Pereira iş başı yaptı. Sabah saatlerinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerine giden Portekizli teknik adam futbolcularla buluştu. Başta eski öğrencisi Caner Erkin’le olmak üzere samimi görüntüler sergileyen Pereira ardından takımla toplu fotoğraf çektirdi. 

Topuk Yaylası'na da gitmedi

Ancak bu karede Pereira gelene kadar sarı-lacivertlileri çalıştıran Volkan Demirel’in olmaması gözlerden kaçmadı. Vitor Pereira ve Fenerbahçe kafilesi daha sonra Topuk Yaylası’na geçerken Demirel’in burada da görünmemesi soru işaretlerini artırdı. 

Pereira kendi ekibiyle geldi

Özellikle Portekizli teknik adamın kendi ülkesinden 4 kişilik antrenör ekibiyle beraber gelmesi Volkan Demirel'in teknik kadrodan ayrılacağı yorumlarına yol açtı. Hürriyet’in haberine göre tüm bu yaşananların sebebi; Volkan Demirel’in izinli olması.

Volkan Demirel özel işleri nedeniyle izinli

Özel işleri nedeniyle 2 gün izin aldığı belirtilen Volkan Demirel’in bu süre sonunda Düzce’deki Topuk Yaylası kampına katılacağı ve görevine devam edeceği bildirildi. Fenerbahçe'de ligin bitimiyle geçen sezon yardımcı antrenör olarak görev yapan Mehmet Aurelio ve Mehmet Yozgatlı gibi isimler görevlerinden ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler