Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'den Fenerbahçe maçı sonrası açıklama

Akın Ungan
02.03.2024 - 21:31 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 21:41

Son dakika | Hatayspor, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-0 kaybetti. Maçın ardından teknik direktör Volkan Demirel açıklamada bulundu. İşte tüm detaylar...

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'den Fenerbahçe maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sarı-Lacivertliler 2-0 kazanmayı başardı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Tehlikede olduğumuzu biliyoruz"

Volkan Demirel, "Yediğimiz goller hep konuştuğumuz pozisyonlar. Burada kazanmak isterdik. Tehlikede olduğumuzu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bir gol bulabilsek belki berabere bitirebilirdik"

Demirel, "Maç içerisinde ilk yarıda oyunu alabileceğimiz dakikalar geldi ama yediğimiz 2 golden sonra Fenerbahçe gibi takıma karşı oyuna dönmek kolay olmuyor. Bir gol bulabilsek belki berabere bitirebilirdik. Bu kırmızı bölgeden uzaklaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe liderliği devraldı! Volkan Demirel kötü seriyi bitiremedi
Habere Git

"Bu senenin barajı biraz yukarıda olacak"

Volkan Demirel, "Ortada bir 30 puan var. Bu senenin barajı biraz yukarıda olacak. 43'ü de bulabilir. Bizim de 29 puanımız var. 2-3 galibiyete bakar. Biz elimizden geldiği kadar bunu yapmaya çalışacağız. 30 puandan elimizden gelen en yüksek puanı alıp ligde kalmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler