Yardımcı Çağrısı Yapan Volkan Demirel'e Ercan Taner Ulaştı

İsa Kethüda
06.02.2023 - 11:02 | Son Güncellenme: 06.02.2023 - 16:52

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deprem sonrası sosyal medyadan yardım istedi. Demirel, Ercan Taner'e de takımın son durumunu anlattı.

Yardımcı Çağrısı Yapan Volkan Demirel'e Ercan Taner Ulaştı

AJANSSPOR-HABER

Deprem bölgesinden yaptığı sosyam medya paylaşımıyla durumun vehametini tüm çıplaklığıyla aktaran Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kendisine ulaşan Radyaspor yorumcularından ünlü spiker Ercan Taner'e durumun çok kötü olduğunu söyledi. Volkan Demirel, "Takımın çoğunu topladık. Ama durum vahim. Geceden beri ayaktayım. Felaket yaşadık" dedi. 

 

Deprem ülkeyi büyük üzüntüye boğdu

Kahramanmaraş merkezi 7.7 büyüklüğündeki deprem Türkiye'yi sarstı. Gaziantep'ten Şanlıurfa, Yeni Malatya, Kilis ve Hatay'a kadar bir çok ilde etkili olan deprem ülkeyi büyük üzüntüye boğdu. İlk andan itibaren yoğun bir şekilde arama kurtarma çalışmaları başladı. Spor dünyası da tek yürek oldu.

Volkan Demirel yardım çağrısı yaptı

Depremin etkilediği illerden biri olan Hatay'da görev yapan ünlü futbol adamı Volkan Demirel, yürek burkan bir paylaşım yaptı. Demirel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda gözyaşlarını tutamadı. Demirel, birçok ilin depremden etkilendiğini vurgulayarak yardım çağrısı yaptı.

İlgini Çekebilir
Geçmiş olsun Türkiye!
Habere Git

Volkan Demirel: Herkes perişan

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Biz kendi imkânlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkân varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Allah rızası için yardım edin..."

Geçmiş olsun Volkan Demirel

Paylaşımında gözyaşlarını tutamayarak ağlayan Volkan Demirel'in çağrısı herkesi duygulandırdı. Videoyu izleyenler de gözyaşlarını tutamadı. Ajansspor olarak başta Volkan Demirel olmak üzere depremden etkilenen tüm insanlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diliyoruz. Şimdi dayanışma ve birlik olma zamanı.

İlgini Çekebilir
Deprem nedeniyle hentbol maçları ertelendi
Habere Git

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel'den yardım çağrısı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve Hatay’dan da hissedilen depremin ardından sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

Demirel paylaşımında, "Burada durumlar çok kötü. Arkadaşlarımız enkaz altından çıktılar, hala enkaz altında olan tanıdıklarımız var. Hatay geneli felaket vaziyette. Yeterli hastane, ambulans vs. hiçbir şekilde yeterli yardım yok. Bir an önce buraya yardım gelmesi lazım. Çünkü her şey çok kötü. Bir şeyler yapılması lazım, lütfen bir şey yapın" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunmaya devam ediyor. Demirel, "Lütfen 1 yaş çocuk bezi, biberon, emzik getirin" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler