Volkan Demirel'den büyük sürpriz! Yeni adresi belli oldu

Orhan Gülek
09.08.2021 - 16:02 | Son Güncellenme: 09.08.2021 - 16:07

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe'de yolların ayrıldığı Volkan Demirel, beIN Sports'ta yorumculuk yapacak. İşte detaylar...

Volkan Demirel'den büyük sürpriz! Yeni adresi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Fenerbahçe'deki yardımcı teknik direktörlük görevinden ayrılan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu. Demirel, yeni sezonda yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yorumculuk yapacak. Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasındaki gerginlikten sonra Volkan Demirel'in bu kararı vermesi dikkat çekti.

2002'de geldiği Fenerbahçe'den bu sezon ayrılmıştı

2002'de transfer olduğu Fenerbahçe'nin kalesini uzun yıllar koruyan Demirel 2019'da aktif futbol hayatına son vermişti. Sarı lacivertlilerde bu sezonun başına kadar teknik kadroda yer alan Demirel ile yollar sezon başında ayrılmıştı.

Ali Koç: "Evinde yemek yediğim tek oyuncu"

Volkan Demirel için yapılan veda töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç şöyle konuşmuştu:

"Volkan Demirel, hocalık kariyerine de burada başladı. Geldiğimiz nokta itibarıyla Volkan ile görüşme yaptık. Hocamız kendi ekibinde Volkan'ın olmasından memnuniyet duyacağını söylemesine rağmen Volkan, bir müddet ayrılmak istediğini söyledi. Evine gidip ailemle yemek yediğim tek futbolcu Volkan Demirel'dir. Umuyorum her şey gönlünce olur. Volkan'ın ayrılığı benim için çok zor bir veda!"

Volkan Demirel: "Hedeflerim var"

Aynı törende Volkan Demirel, nedefleri olduğunu belirterek şunları söylemişti: " Çok teknik adamlar geldi çok futbolcular geldi. Hiçbirinin gidişi için basın toplantısı düzenlenmedi. İlk defa ben bu durumla karşı karşıya kalıyorum. Bu beni değerli hissettirdi. Emre Belözoğlu ile taşın altına elimizi soktuk. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Başkanımın da dediği gibi 20 yıl önce buraya girdiğimde delikanlı adım atarken acaba diyen bir genç vardı. Şimdi 40 yaşında istekli ve heyecanlı bir Volkan var. Hedeflerim var. Bu hedefler doğrultusunda kendi doğrularımla ilerleyeceğim."

Yeni adresi yayıncı kuruluş

Demirel, 14 Temmuz'da yaptığı açıklamanın ardından teknik direktörlük hayallerine mola vererek yorumculuğa geçme kararı aldı. Demirel, yayıncı kuruluş beIN Spors ile anlaştı.

Fenerbahçe-yayıncı kuruluş kavgası

Demirel'in geçen sezon Fenerbahçe ile mahkemelik olan yayıncı kuruluşa geçmesi dikkat çekti. Sarı lacivertliler, kendileri aleyhine taraflı davrandığı gerekçesiyle yayıncı kuruluşa karşı birçok protesto eylemi gerçekleştirmişti. Yayıncı kuruluş, Fenerbahçeli oyuncuları sansürmişti.  Giyilen 'Be Fair' (Adil Ol) tişörtü yüzünden Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş mahkemelik olmuşlardı.

Senin için hazırladığımız haberler