Volkan Demirel'den Comolli itirafı! O oyuncuyu Fenerbahçe'ye aldırmamış

19.08.2024 - 21:42 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 22:06

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, 2019 yılında sarı-lacivertlilerde antrenörlük yaptığı döneme dair itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

Volkan Demirel'den Comolli itirafı! O oyuncuyu Fenerbahçe'ye aldırmamış

AJANSSPOR HABER

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe deplasmanından 1 puanla ayrılmasının ardından Asist Analiz YouTube kanalında sarı-lacivertlileri değerlendirdi.

"Fenerbahçe'nin bununla alakalı sorunu olduğunu düşünüyorum"

Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı 6 resmi maçta sadece Adana Demirspor'a karşı ilk golü akan oyundan bulduğunun altını çizen Volkan Demirel: "Mücadeleye baktığımız zaman zaten Fenerbahçe, oyunu penaltı golüyle açtı. Akan oyunla alakalı Fenerbahçe’nin sorunu olduğunu düşünüyorum. Bu sezon Fenerbahçe oynadığı çoğu maçta ilk golü duran toplardan buluyor. Akan oyunda Fenerbahçe’nin ilk golü atanmaması bence her Fenerbahçeli'de bir soru işareti oluşturur.

En-Nesyri çok faydalı olur

En-Nesyri ve Dzeko ikilisiyle oynamayı düşünüyorsanız kenar organizasyonları ile oynayabilirsiniz. Çünkü En-Nesyri’nin hava hakimiyeti çok yüksek. Gol atmasının dışında kafa asisti yapma ihtimali de çok yüksek. Sağ kenarda oynadığı zaman beke de yardım ediyor. Fenerbahçe’ye çok faydalı olacağını düşünüyorum. Attığı kafa golü çok şıktı.

Fenerbahçe ikinci golü atmasaydı...

Fenerbahçe devre arasına 2-0 önde girmese belki de daha konsantre bir şekilde ikinci yarıya başlayacaktı. 2 farkla başlayınca ikinci yarıya oyuncu da ister istemez 'nasıl olsa kazandık bu maçı alır gideriz' hissiyati olursa oyuna yansıyabiliyor. Fenerbahçe’nin 2-0’dan maçı vermesinin sebebi devreye iki farklı girmiş olmasının rehaveti diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Comolli Malang Sarr'ı aldırmadı"

Ersun Yanal'ın ekibinde Fenerbahçe'de antrenörlük yaptığı zaman Malang Sarr için rapo verdiğini söyleyen Volkan Demirel: "Eğer iyi bir takım olmak istiyorsanız muhakkak ki sol stoperiniz iyi olmak zorunda. Ben 2019 yılında Ersun Yanal hocam ile birlikte Fenerbahçe’de antrenörlüğe başladım ve Malang Sarr’ı 19 yaşındayken Nice’te oynarken izlemiştim. Oyuncu için çok güzel bir rapor hazırlamıştım. O zamanki sportif direktör Damien Comolli‘nin yanına gittim ve 'Oyuncunun sözleşmesi bu sezon bitiyor Fenerbahçe’ye kazandırabiliriz' dedim. Bizim için piyangoydu. Comolli bana, 'Ben varken bu kulübe giremez' dedi ve nedenini söylemedi" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler