Volkan Demirel: "Gökhan Akkan'ın yapması gereken..."

26.08.2024 - 00:58 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 01:49

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u mağlup etti. Volkan Demirel, yediği gollerle tartışılan Gökhan Akkan'ın yapması gerekeni açıkladı.

Volkan Demirel: "Gökhan Akkan'ın yapması gereken..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u Fred (3), Edin Dzeko ve Husniddin Aliqulov (K.K.) golleriyle 5-0 mağlup etmeyi başardı.

Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ı, TV 100 ekranlarında eski kaleci Volkan Demirel değerlendirdi.

"Bir organizasyon göremedim"

Çaykur Rizespor'un, Fenerbahçe karşısındaki oyununu değerlendiren Volkan Demirel, şunları söyledi: "Skor bazında konuşmak istemem ama bugün oyunun ilk yarısında 5 dakikalık bir Rize oyunu vardı onun dışında bir organizasyon göremedim."


"Mourinho'nun söylediği doğru"

Jose Mourinho'nun, maç öncesi "Rizespor ligde gördüğüm en iyi takım" sözleri hakkında da konuşan Volkan Demirel, "Mourinho'nun bugün röportajda söylediği doğru. Rizespor dört büyüklerin ardından en iyi takım konumunda. Çünkü benzer bir kadroyla devam ediyorlar. Eksikleri biliyorlardı. Mourinho'nun demeçlerini yadırgamadım o yüzden" dedi.

"Fred her şeyi etkiliyor"

Fenerbahçe'de sakatlıktan dönen ve attığı 3 golle yıldızlaşan Fred'in performansı hakkında Demirel, "Fenerbahçe'de Fred'in sahada olması her türlü organizasyonu etkiliyor. Fredli Fenerbahçe ve Fredsiz Fenerbahçe'nin farkı çok büyük" değerlendirmesinde bulundu.

"Gökhan'ın yapması gereken"

Volkan Demirel, Çaykur Rizespor'un kalecisi Gökhan Akkan için şunları söyledi: "O çocuğu oradan çıkartırsan olmaz. Geçmişte iyi de oynadı, Milli Takım'a kadar gitti. Onu çıkartmak rencide eder. Ben olsam çıkarmazdım.

Gökhan'ın yapması gereken, eve gidecek, bu maç bitti diyecek. Takılırsa bir sonraki hafta da hata yapar. Kalecilik başka bir şey. Onu ayrı düşünmek lazım."

İlgini Çekebilir
Tümer Metin: "Mourinho beni şaşırttı"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler