Hatayspor, Pablo Santos'tan Dolayı Transfer Yasağı Aldı Mı? Volkan Demirel Detayı

İsa Kethüda
12.10.2022 - 14:29 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 14:36

Volkan Demirel'le 2 maçını kazanan ve Pablo Santos'un 30 bin Euro'luk alacağı sebebiyle transfer yasağı tehlikesiyle karşı karşıya kalan Hatayspor'a FIFA'dan cevap geldi.

Hatayspor, Pablo Santos'tan Dolayı Transfer Yasağı Aldı Mı? Volkan Demirel Detayı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekibi Hatayspor'da 2020-2021 sezonunda kiralık forma giyen Pablo Santos'un avukatı Jose Rebelo da Silva, Brezilyalı savunmacının 30 bin Euro alacağının ödemediği için kulübe 3 dönem transfer yasağı cezası geldiğini açıklamıştı. 

Hatayspor'dan hamle

Serkan Özbalta'nın ardından Volkan Demirel'le anlaşan ve 2'de 2 yapan Hatayspor'dan avukat Silva'nın açıklamasının sonra bir hamle geldi.

İlgini Çekebilir
Hatay'a yasak
Habere Git

Pablo Santos'un alacağı ödendi

Güney ekibi; Pablo Santos'un 32 bin 38 Euro alacağını ödedi ve FIFA'ya ödeme yapıldığına dair dekontu iletti. 

Transfer tahtasının açılması planlanıyor

Bordo- Beyazlılara, FIFA'dan sürecin başladığına dair mail geldi. Resmi prosedürler tamamlandıktan sonra Hatayspor'un transfer tahtasının açılması planlanıyor. 

Pablo Santos'un Hatayspor performansı

2020 -2021 sezonunda Hatayspor'un Portekiz'in Braga takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı stoper, bordo-beyazlı formayla çıktığı 36 maçta 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları Klavyenin Sultanları’na karşı!
Habere Git

Arabistan'a gitti 

30 yaşındaki savunmacı sezon öncesinde Braga'dan bedelsiz olarak Suudi Arabistan ekibi Al Raed'a transfer olmuş ve 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler