Volkan Demirel ile yeni sözleşme imzalandı mı? Menajerinden resmi açıklama!

26.06.2018 - 15:46 | Son Güncellenme: 26.06.2018 - 18:46

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı tartışma konusu olan tecrübeli kaleci Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit, sözleşme konusu hakkında Radyospor'a konuştu.

Volkan Demirel ile yeni sözleşme imzalandı mı? Menajerinden resmi açıklama!

Teknik direktörlük görevine Phillip Cocu’yu getiren Fenerbahçe’de kaleci Volkan Demirel’in takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Volkan Demirel'in menajeri açıklama yaptı

Sarı-lacivertli takımla özdeşleşen isimlerden biri olan Volkan Demirel’in menajerliğini üstlenen Erdinç Şehit, tecrübeli eldivenin geleceği hakkında konuştu.

Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Erdinç Şehit, uzlaşma sağlanma konusunda bir problem yaşamayacaklarının altını çizdi.

Sözleşme için bir görüşme yaptılar mı?

Şehit, Volkan Demirel ile yeni sözleşme imzalanması konusunda bir görüşme yapıp yapmadıkları üzerine, ”Volkan Demirel için herhangi bir görüşme yapmadık. Ben Fenerbahçe’de kalma konusunda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşacağını düşünmüyorum. Ama şu an için 1 yıl ya da 2 yıl kalacak diyemem” ifadelerini kullandı.

"Yeni kalecinin gelmesi Volkan'ı etkilemez"

Öte yandan Kameni ile yolların ayrılacağı şeklinde çıkan haberlerin Fenerbahçe’de kale mevkisini ne yönde etkileyeceğini değerlendiren Şehit, ”Kameni’ni gidebilir. Yeni kaleci de gelebilir. Ben normal karşılıyorum. Ama bu durumun Volkan’ı etkileyeceğini düşünmüyorum” dedi.

"Sözleşme süresi önemli değil"

Sözleşme konusunda nasıl bir düşünceleri olduğu konusunda ise Volkan Demirel’in menajeri, ”Volkan Demirel’in Fenerbahçe’ye olan bağlılığı çok farklı. Sözleşmenin süresi çok önemli değil” yorumunu yaptı.

Volkan Demirel'in geçen sezonki performansı

Fenerbahçe’deki 16.sezonunu geride bırakan Volkan Demirel, geçen sezon 30 maçta ilk 11’de görev yaptı ve 2653 dakika süre aldı. Demirel’in sözleşmesi, 31 Mayıs 2018 tarihinde sona ermişti.

Senin için hazırladığımız haberler