Volkan Demirel'in yeni durağı belli oldu!

21.04.2019 - 08:37 | Son Güncellenme: 21.04.2019 - 11:37

Volkan Demirel'in yeni durağı belli oldu!

Fenerbahçe'de formasını Harun Tekin'e kaptıran Volkan Demirel'in yeni durağının Belçika olacağı iddia edildi.

 

Ali Koç'un gelecek sezon kadroda olmayacağını açıkladığı Volkan Demirel verdiği son röportajda jubile yapmayacağını açıklamıştı.

Volkan Demirel'in Türkiye'de Fenerbahçe'den başka bir takımda oynamayacağı ve ABD'de kariyerini sürdüreceği iddia ediliyordu.

Ancak Fotospor'un haberine göre ise; Volkan'ın Belçika eski güzeli olan eşinin isteğiyle Belçika'da bir takımda oynayacağı şeklinde oldu.

 

Bilindiği üzere Fenerbahçe'de sezon başında Volkan Demirel ile bir yılllık sözleşme yapılmıştı.

13 yıl sonra yedek kalmıştı

Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, Kadıköy'deki Galatasaray derbilerinde 13 yıl sonra yedek kulübesinde oturdu.

Volkan Demirel'in Kadıköy'deki son yedek kaldığı Galatasaray derbisi 22 Nisan 2006'da oynanmıştı. 

O karşılaşmada Fenerbahçe kalesini Rüştü Reçber korumuştu.

 

Daha sonra Kadıköy'deki 14 maçın tamamında Volkan Demirel oynamıştı.

Küfür iddiasını yalanladı

Hemen hemen her Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde olduğu gibi son derbinin de yankısı büyük oldu. Üzerinden günler geçmesine rağmen Kadıköy’de yaşananlar konuşulmaya, tartışılmaya devam ediliyor. 

Sarı-kırmızılı takımın yardımcı antrenörü Hasan Şaş, derbiyle ilgili çok dikkat çeken iddialarda bulundu. Bu iddialara Volkan Demirel cephesinden de yanıt geldi.

İşte yaşanan gelişmeler:

Fenerbahçe cephesi ve Fenerbahçe’ye yakın olan isimler de bu olaydan sonra Hasan Şaş’ı hedef göstermişti. Ama Hasan Şaş bu durumun tamamen farklı şekilde geliştiğini, hiçbir eylemde bulunmadığı hâlde tribünlerin yanı sıra sahaya çıkar çıkmaz Ersun Yanal’ın yardımcısı tarafından kendisine küfredildiğini iddia etti.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şaş, Galatasaray taraftarlarının her maç öncesinde kendisini tribünlere çağırdığının altını çizerken “Hem kendi stadımızda hem de deplasmanlarda taraftar beni çağırır. Bütün teknik ekibi, tercümanımızı dâhil olmak üzere... Bu durum Kadıköy’e özel bir şey değil. Ben de taraftarımızı selamlamaya gittim. Sonrasında Volkan yanıma gelerek küfürlü olarak ‘... git lan buradan’ dedi. Biz de tartışmaya başladık. Elli bin kişi durmadan şahsıma küfretti. İnsanlar bilmeden yorum yapıyor. Ben Volkan’ın büyüğüyüm. Kimin yakışıksız harekette bulunduğuna şimdi tekrar karar versinler” ifadelerini kullandı.

Demirel'den iddialara cevap

Senin için hazırladığımız haberler