Volkan-Murat ikilisi ilk turda elendi

22.10.2015 - 14:23 | Son Güncellenme: 22.10.2015 - 14:23

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) 2015 Plaj Voleybolu Dünya Turu Antalya Açık, ana tablo maçlarıyla sürüyor.

Türkiye'nin derece beklediği sporcular Volkan Göğtepe ve Murat Giginoğlu, ana tabloda gruptaki ilk maçta Norveçli rakiplerine 2-1 yenildi. Milli sporcular, grupta kalan maçlarda Letonya ve Rusya ekipleriyle karşılaşacak. 

Turnuva direktörü Oğuz Değirmenci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava şartlarının kendilerini zorladığını ancak ara vermediklerini, grup maçlarının ardından hafta sonu finallerin oynanacağını belirtti.   

Türk sporcuların tribün desteğine ihtiyacı bulunduğunu belirten Değirmenci, "Türk sporcularımız seyirci desteği ile coşuyor. Bazı maçlarda yabancı sporcuların taraftarları milli sporculardan fazla oluyor. Özellikle beklentilerimiz olan sporcuları desteklememiz gerekiyor. Volkan ve Murat'tan şampiyonada derece bekliyoruz. Kendi evimizdeki uluslararası bir turnuvada derece almamız Türk plaj voleybolu adına çok önemli olacak" diye konuştu. 

 Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, 42 ülkeden 112 takımın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda, Konyaaltı Beach Park ve Türkiye Voleybol Federasyonu Akdeniz Üniversitesi Plaj Voleybolu Merkezi'ndeki 5 kortta gerçekleştirilen organizasyon, 25 Ekim Pazar günü sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler