Volkan Şen'den Bursaspor ve Adana Demirspor açıklaması

04.06.2019 - 00:52 | Son Güncellenme: 03.06.2019 - 21:53

Volkan Şen'den Bursaspor açıklaması: "Dönmeye hazırım"! Son olarak Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor forması giyen Volkan Şen, geleceği ve Bursaspor hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız futbolcu, “Adana Demirspor ve birkaç Süper Lig takımdan transfer teklifi aldığımı söyleyebilirim. Ancak teklif gelmesi durumunda Bursaspor ilk tercihim olacak” dedi.

"Yanlış anlaşıldım"

Takımdan ayrılış hikayesinde yanlış anlaşıldığının altını çizen tecrübeli futbolcu Şen, “O sezon birçok futbolcu gitmeyi kafaya koymuştu. Zaten belirsizliklerle dolu bir sezon geçirdik. Ayrıldıktan sonra günah keçisi ilan edilmem beni derinden üzdü. Daha önceki transferimde olduğu gibi niyetim yine kulübün kasasına para kazandırmak ve katkı koymaktı. Çok şükür bunu başardım” şeklinde konuştu.

"Dizlerim titredi"

Bursaspor’un kendisi için ayrı anlam taşıdığını belirten Volkan Şen, “Türk futbolu beni Bursaspor sayesinde tanıdı. Kalbimdeki sevgisini kimse söküp atamaz. Şampiyon olduğumuz gece sabahın ilk ışıklarına kadar dizlerim titredi. Kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Yetiştiğim, üzerine titrediğim ve ekmeğini yediğim kulübü Süper Lig’in zirvesine gururla taşımak büyük mutluluktu. Bursa şehrini, Bursaspor’u ve tartışmasız büyük taraftarını çok seviyorum” ifadelerini kullandı. (Bursa Hayat)

Senin için hazırladığımız haberler