Vural'dan radikal karar!

15.04.2021 - 21:39 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 22:21

Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Aatif Chahechouhe, El Kabir, Darri ve Da Costa’nın, Yılmaz Vural’ın isteğiyle kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. İşte detaylar…

Vural'dan radikal karar!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş’a 4-2 yenilen BB Erzurumspor’da bu maçın ardından çarpıcı gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı. İHA’nın haberine göre, teknik direktör Yılmaz Vural, Beşiktaş maçı sonrası Aatif Chahechouhe, El Kabir ve Darri’yi takımda istemediğini yönetime iletti. 

 

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre, tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural da bu gelişmeyi doğruladı.

Da Costa tepki gösterdi

Ardından yönetim bu 3 futbolcunun süresiz kadro dışı kalması kararını verdi. Bunun üzerine deneyimli stoper Manuel Da Costa da takımda kalmak istemediğini iletince bu oyuncu da kadro dışı bırakıldı.

 

Sebep disiplinsiz davranışlar

Vural’ın söz konusu isimleri disiplinsiz davranışlarından ve performanslarından memnun olmadığı için takımda görmek istemediği belirtildi. BB Erzurumspor’un kısa süre içerisinde resmi sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Denizli ile 6 puanlık maça çıkacak

Erzurumspor Süper Lig’de topladığı 28 puanla 20. sırada yer alırken, düşe tehlikesini yakından hissediyor. Mavi-beyazlılar bu hafta Denizlispor ile ligde kalma adına çok kritik bir karşılaşamaya çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler