Vural'ın hedefindeki isim konuştu!

01.01.2016 - 17:44 | Son Güncellenme: 01.01.2016 - 17:44

Gençlerbirliği'ndeki görevine 6 gün içinde son verilen teknik direktör Yılmaz Vural'ın, "Fatih hoca, bir milli takıma alma. Ahlaksız bu!" diye suçladığı takım kaptanı Ahmet Çalık, Vural'a sosyal medyadan yanıt verdi.

Gençlerbirliği'nin genç kaptanı Ahmet Çalık, teknik direktör Yılmaz Vural'ın açıklamalarının ardından, Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Çalık'ın açıklamaları şöyle;
"Ben büyüklerine, özellikle de öğretici eğitici konumunda olan, kendisinden bir çok bilgi alacağım, gelişimime katkı sağlayacak ve özellikle üzerimde emekleri olan hocalarına saygısızlık etmemeyi, eleştirmemeyi öğreten bir aile ve Gençlerbirliği terbiyesi aldım. Yılmaz Vural hocamızın gönderilmesi ile uzaktan ve yakından bir ilgim yoktur. Teknik-taktik eleştiri ve hoca beğenmeme haddim de değil hakkım da. Yılmaz hocamız tarafından ben söylemişim gibi basına aktarılan cümleler kesinlikle bana ait değildir. Hiçbirini söylemedim. Bunları söyleyen arkadaşlarımı bildirip, kulübümü tartışılır hale sokmak istemiyorum. Ben hocalarıma karşı hiçbir ahlaksızlık yapmadım. Tarafıma yapılan eleştiriler haksız ve asılsızdır. Benim terbiyemde bütün hocalar saygıyı hak etmektedir. Değerli büyüklerim, özellikle benim üzerimde emeği olan hocalarımın ve futbol camiasının bunu bilmesini ister, saygı duyarım"

Senin için hazırladığımız haberler