Wagner'den Can Bozdoğan sözleri: "Umduğumuz şey..."

15.06.2020 - 12:31 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 12:37

Schalke 04 ekibinde Can Bozdoğan, Bayer Leverkusen maçıyla birlikte sahneye çıktı. A takım ile ilk maçına çıkan futbolcu hakkında Schalke'nin teknik patronu David Wagner açıklama yaptı.

Wagner'den Can Bozdoğan sözleri: "Umduğumuz şey..."

AJANSSPOR - EMRAH KARALİNÇ

Almanya Ligi'nin (Bundesliga) 31. haftasında Schalke 04 sahasında Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kaldı. Bu maçta Schalke ekibinde maça ilk 11'de başlayan Can Bozdoğan'ın performansı beğeni topladı. Schalke Teknik Direktörü David Wagner, neler söyledi? Detaylar haberimizde...

Schalke genç oyunculara şans vermek istiyor

Bundesliga'da mali açıdan zor günler geçiren Schalke, gelecek sezon genç oyunculara daha fazla şans vermeyi düşünüyor. Mali sıkıntılar sebebiyle Schalke'den birçok oyuncunun ayrılacağı Alman basını tarafından daha önce iddia edilmişti.

Can Bozdoğan, Leverkusen maçında şans buldu

Schalke'nin teknik patronu Wagner, ilk 11'de maça başlayan oyuncuya 69 dakika şans tanıdı. Bu süre zarfındaki performansı hakkında ise maç sonunda basın toplantısında açıklama yaptı. 

David Wagner'den Can'a övgü: "Saha içinde saklanmadı"

Wagner, "Gücü yettiği sürece en iyi performansı sergilemek isteyeceğini bliyordum. Saha içinde saklanmaktan çok uzaktı. Futbolu ne kadar sevdiğini bize gösterdi. Açıkçası ondan tam olarak umduğumuz şey de buydu" ifadelerini kullandı.

Can Bozdoğan hangi mevkilerde oynayabiliyor?

19 yaşındaki Türk kökenli Alman orta saha oyuncusu Can Bozdoğan, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor.

Can Bozdoğan bu sezon kaç gol attı?

1,75 boyundaki oyuncunun, kulübü Schalke ile 30 Haziran 2022 tarihine kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor. Can Bozdoğan, U19 ekibinde 13 maçta 1157 dakika süre almış ve 3 gole imza atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler