Wanda Nara, Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

17.07.2023 - 21:23 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 21:29

Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Nara, "Bazı değerler ters gitti" dedi.

Wanda Nara, Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabı Instagram'dan bir açıklama yaptı. 

"Bazı değerler ters gitti ve hastaneye yatma kararı aldım"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde yaşananlardan bahsetmek istiyorum. Çarşamba günü, yılda bir kez yaptığım gibi, rutin bir analiz yaptırmaya karar verdim. Bazı değerler ters gitti ve hastaneye yatma kararı aldım. Perşembe günü yine tek başıma özel bir yerde daha fazla araştırma yapmak üzere o klinikten ayrıldım. 

"Korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım"

İlk testlerin sonuçlarından daha fazla bilgi almak için yaptım. Tüm anneler gibi ben de korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den 28 şampiyonluk göndermesi!
Habere Git

"Cuma günü bir gazeteci bende olmayan bir teşhisi yazdı"

Özellikle de hala doğru bir teşhisi olmadığı için. Ne yazık ki, cuma günü bir gazeteci bende olmayan bir teşhisi yazdı. Tıp kesin değil ve o zamanlar ilk testimin üzerinden 24 saat bile geçmemişti. 

"Çocuklarım her zaman benden her şeyi öğrendi"

Çocuklarım her zaman benden her şeyi öğrendi, ben her zaman onlarla konuştum ve bu bir istisna olmayacaktı. Ama bunu elimde daha fazla sonuç ve testle yapmayı tercih ederdim. 

"Evdeyim, daha fazla test bekliyorum"

Aileme, her arkadaşıma ve her birinize bana olan sevginizi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Zaten evdeyim, daha fazla test bekliyorum ve bana eşlik eden doktorların talimatlarını uyguluyorum. Bunu gizli tutacağım, özellikle çocuklarımı korumak için"

İlgini Çekebilir
Redmond'dan Beşiktaş'a kötü haber! Kararını verdi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler