Wanda Nara eski eşi Maxi Lopez'e fena salladı!

07.04.2020 - 22:09 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 22:14

Wanda Nara eski eşi Maxi Lopez'e fena salladı!

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter forması giyen Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin menajeri ve aynı zamanda eşi olan Wanda Nara, eski kocası ve aynı zamanda beş çocuğundan üçünün babası olan Maxi Lopez hakkında açıklamalarda bulundu.

Wanda Nara ve eşi Mauro Icardi, pandeminin merkez üssü olan Lombardiya'ya geri döndü. Bu karar Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez'i çileden çıkardı.

Chi dergisine konuşan Nara, "Maxi, çocukları Como'nun dışında bir köyde yaşadığımızı çok iyi bildiğinden, çocukları pandeminin kalbine götürmedim." dedi.

Nara, "İtalya benim evim. Paris'te sadece bir yer kitalamıştık ve kira süresi doluyordu. İtalya'da daha güvende hissediyorum. Şimdi İtalyanız, bu yüzden eğer başıma bir şey gelirse, evimde olmasını tercih ederim" şeklinde konuştu.

Nara, "Arjantin'e gidebilirdim ama bunun yerine iki araba kiraladık, biri Mauro için biri benim için ve çocukları böldük. Böylece dokuz buçuk saat boyunca 750 km seyehat yaptık, eve gelene kadar hiç durmadık" açıklamasını yaptı.

Nara, "Arjantin'e gitmek için daha riskli olurdu, bu yüzden Maxi mutlu olmalı ki çocuklara çok iyi bakıyorum. Ben de yola çıkmadan önce bir çocuk doktorunla görüştüm." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler