Wanda Nara futbol dünyasını karıştırdı! Taciz itirafı

Cüneyt Muharremoğlu
08.10.2022 - 10:08 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 14:01

Galatasaray’da oynayan Mauro Icardi’den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara, Arjantin'de gündem oldu. Nara, Dani Osvaldo tarafından tacize uğradığını söyledi.

Wanda Nara futbol dünyasını karıştırdı! Taciz itirafı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’da forma giyen Mauro Icardi ile olan beraberliği ile magazin dünyasının yakından tanıdığı Wanda Nara, Arjantin’de yaptığı itirafla tekrar gündemde. Türkiye’de “Maske Kimsin Sen” yarışmasının Arjantin uyarlamasında jüri olan Nara, gerek giysileriyle gerek söyledikleriyle olay oldu.

İlgini Çekebilir
Icardi'den Wanda Nara'ya: "Seni seviyorum"
Habere Git

“Eller yukarı!”

Icardi’nin aynı zamanda menajerliğini de yapan Wanda Nara, sosyal medyasından "Eller yukarı! Bugünkü görünüşüm..." notuyla programda giyği giyeceği kıyafeti paylaştı. Nara'nın Instagram'da 15 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.  

İlgini Çekebilir
Wanda Nara sessizliğini bozdu! Mauro Icardi...
Habere Git

Programda taciz itirafı

Wanda Nara, programda söyledikleri ise adeta infial yarattı. Nara, Icardi Inter’de forma giyerken takım arkadaşı Dani Osvaldo'nun kendisini sıkıştırdığını ve taciz ettiğini açıkladı.

“Onu yumruklayacaktım”

Icardi ile Osvaldo saha içinde yaptığı kavga ile biliniyor. Icardi, bir pozisyonda pas vermek yerine şut çekmiş ve Osvaldo, Arjantinli futbolcunun üstüne yürümüştü. Saha içinde yaşanan gerginlikten sonra Osvaldo "Arkadaşlarım engel olmasa onu yumruklayacaktım" demişti.

İlgini Çekebilir
Icardi ile Wanda Nara bu yüzden ayrılmış! İhanetin fotoğrafı ortaya çıktı
Habere Git

Nara’nın açıklaması sonra sahadki kavga anlam kazandı

İki oyuncunun saha içindeki yaşadığı anlaşmazlık Wanda Nara’nın programdaki sözleriyle yeni bir anlam kazandı. Nara şunları söyledi: “Osvaldo, stadyumdaki VIP odasına beni çağırdı.Aşkını ilan etti. Odada beni sıkıştırdı ve tacize uğradım.”

Nara, Lopez’den ayrılıp Icardi ile beraber olmuştu

Wanda Nara, 2013 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evliyken Inter’den takım arkadaşı Mauro Icardi’ye aşık olmuştu. Lopez’den ayrılan Nara, Icardi ile baraber olmaya başlamıştı. Söz konusu taciz olayının  2015’te yaşandığı belirtiliyor.

Icardi’nin aynı zamanda menajeri

Icardi'nin Galatasaray'a transfer olmasında Wanda Nara büyük rol oynadı. Icarde’nin  menajerliğini yapan Nara, oyuncunun sarı kırmızılılara imza atmasının ardından Arjantinli futbolcudan ayrıldığını açıkladı.  Adana Demirspor maçından önce sakat olduğu açıklanan Icardi’nin Arjantin'e giderek Wanda Nara ile görüştüğü basına yansıdı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler