Galatasaray'ın Yeni Transferi Icardi ile Wanda Nara Ayrıldı

Akın Ungan
23.09.2022 - 00:11 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 00:48

Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den yeni transferi Icardi ile eşi Wanda Nara ayrıldı. Wanda Nara konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Icardi ile Wanda Nara Ayrıldı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den transfer ettiği dünya yıldızı Mauro Icardi, özel hayatında kriz yaşadı. Eşi Wanda Nara ve çocukları ile İstanbul'a gelerek Türkiye'deki hayatına adım atan Icardi, Wanda Nara'dan ayrıldı.

Ayrılığı Wanda Nara açıkladı

Icardi ile ilişkilerinin kötüye gittiğini ve ayrılık kararı alındığını Wanda Nara açıkladı. Manken ve futbol menajeri Wanda Nara, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda ayrılığın temel sebebi açıklanmazken, anlayış gösterilmesi istendi.

"Çocuklarımız için anlayabilmenizi rica ediyorum"

Wanda Nara, "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Medyada çıkacak spekülasyonlardansa bunu benden duymanızı tercih ediyorum. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı eski futbolcu Pandev futbolu bıraktı
Habere Git

Fotoğraflarını sildi

İlişkilerinin sona erdiğini açıklayan Wanda Nara, kişisel Instagram hesabından Mauro Icardi ile olan fotoğraflarının tamamını sildi.

Senin için hazırladığımız haberler