Wanda Nara'dan İstanbul Plajlarında Olay Pozlar!

11.08.2023 - 19:06 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 20:14

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, İstanbul'da bir plajda paylaştığı gönderiler ile olay yarattı.

Wanda Nara'dan İstanbul Plajlarında Olay Pozlar!

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın Trendyol Süper Ligi'nde kazandığı şampiyonlukta performansı ile taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi eşi Wanda Nara ile de sık sık gündeme gelmişti. Başarılı futbolcunun eşinin bu kez da İstanbul sahilinde paylaştığı iddialı pozlar ile dikkat çekti.

İstanbul sahillerinde bronzlaştı

Wanda Nara, İstanbul'da bir plajda güneşlendiği fotoğrafları Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Yüz binlerce etkileşim alan fotoğrafların İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan Kilyos sahilinde çekildiği tahmin ediliyor.

Arjantin televizyonunda sunculuk yapıyor

Wanda Nara dünyaca ünlü televizyon yarışma formatı MasterChef'in Telefe kanalında yayınlanan Arjantin versiyonunda sunuculuk rolünü üstleniyor. 36 yaşındaki ekran yüzü geçtiğimiz sezon Galatasaraylı Mauro Icardi'yi de programın bir bölümüne konuk etmişti.

İstanbul sevgisini işine taşıdı

Wanda Nara kendi kozmetik ürünleri markası Wanda Cosmetics'te çıkardığı bir ürüne "Estambul" (İstanbul) ismini vererek şehre olan sevgisini gözler önüne serdi.

Icardi'nin menajerliğini yapıyor

Wanda Nara aynı zamanda 2014'te evlendiği Mauro Icardi'nin menajerlik görevini üstleniyor. Mauro Icardi, Wanda Nara birlikteliğinden sonra Inter, Paris Saint Germain ve son olarak Galatasray formalarını terletti.

İlgini Çekebilir
Wanda Nara'dan Galatasaray taraftarını sevindiren haber!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler