Wanda Nara: "Mauro Icardi'nin Menajeri Değilim, Sözleşmemi Feshettim"

İsa Kethüda
08.11.2022 - 18:49 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 21:21

Galatasaraylı Mauro Icardi ile ayrılan Wanda Nara, ilişkileri hakkında konuştu. Nara, Arjantinli oyuncu ile olan sözleşmesini feshettiğini duyurdu...

Wanda Nara: "Mauro Icardi'nin Menajeri Değilim, Sözleşmemi Feshettim"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bir televizyon programına katılan Arjantinli model ve futbol menajeri Wanda Nara, Galatasaray forması giyen Mauro Icardi ile boşanma işlemlerine başladığını açıkladı. Nara, ayrıca Icardi'nin de artık menajeri olmadığını söyledi. İşte detaylar.

"Galatasaray ile olan sözleşmemi sonlandırdım"

RMC Sport'ta yer alan habere göre Nara, "Artık Icardi'nin menajeri olmanın benim için iyi olmadığını düşündüm ve Galatasaray ile olan sözleşmemi de sonlandırdım" dedi.

Mauro'ya ihanet etti mi?

Mauro Icardi'ye ihanet edip etmediği ile ilgili soruya da yanıt veren Nara, "Mauro'ya ihanet etmedim. L-Gante sadece iş için görüştüğüm biriydi. Aramızda hiçbir şey yoktu. Bir giyim firması için birlikte fotoğraf çekimi yaptık ve sonra bana bir müzik videosunda oynama teklifini yaptı" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Dünya derbi yıldızı Icardi'yi konuşuyor! Wanda Nara...
Habere Git

"Evet, evrakları imzaladık"

Boşanma işlemlerine başladıklarını da belirten Nara, "Evet, evrakları imzaladık. Bir avukat arkadaşımız konuyla ilgileniyor. Ayrılık konusunda çok kararlıyım. Şu an önceliğim çocuklar. İyi bir şekilde ayrıldık. İki aydır birlikte yaşamıyoruz ama aynı apartmanda yaşıyoruz. Böylece çocukları her zaman görebiliyoruz. O artık özgür birisi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Napoli'den Kim Min-Jae kararı! 50 milyon Euro
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler