Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan itiraf: ''Bunu yapıyorum...''

23.10.2023 - 10:16 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 10:22

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, bir dans programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nara, iyi olduğunu göstermek için dans ettiğini açıkladı.

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan itiraf: ''Bunu yapıyorum...''

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da forma giyen yıldız forvet Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, yarışmacı olarak katıldığı dans programında bir itirafta bulundu. Nara, neden dans ettiğini canlı yayında açıkladı.

''Durumu açıkladığımda çocuklarım üzüldü''

Icardi'nin transfer olmadan önce geçirdiği hastalık hakkında konuşan Wanda Nara, "Televizyonu açtığımda ne yaşadığımı bilmeden herkesin benim hakkımda konuştuğunu görmek beni korkuttu. Daha sonra durumu açıkladığımda çocuklarım üzüldü. Dancing with the Stars'dan teklif aldığımda doktorların tavsiyesi üzerine tedaviyi takip etmeye devam ettim." dedi.

''İyi olduğumu göstermek için yapıyorum''

Dans yarışmasına katılma amacını açıklayan Wanda Nara, "Çocuklarım için bir örnek. Küçükler Dancing'e gitmenin her şeyin yolunda olduğu anlamına geldiğini düşündüler. Dans size bir şeyler katıyor. Ben bunu iyi olduğumu göstermek için yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler