Mauro Icardi eşini futbolu bırakmakla tehdit etmiş!

25.11.2021 - 12:09 | Son Güncellenme: 25.11.2021 - 12:33

PSG'nin yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Arjantinli forvet ile sadakatsizlik nedeniyle yaşadığı gerginliğin detaylarını anlattı.

Mauro Icardi eşini futbolu bırakmakla tehdit etmiş!

Geçtiğimiz ay Icardi ile Wanda Nara'nın arasında China Suarez isimli bir model girdi ve çift boşanmanın eşiğinden döndü.

Goal.com'un haberine göre; PSG'nin yıldızı China Suarez ile yalnızca sosyal medya üzerinden konuştuğunu söylerken Wanda Nara da eşine güvendi ve iki çocuk sahibi çift problemlerini düzeltti.

Wanda Nara ilk kez konuştu

İkili arasında yaşanan gerginliğin ardından Wanda Nara ilk kez sessizliğini bozdu ve Paramount Plus'a konuştu:

"Mesajı yakaladığımda hep birlikteydik. Davet için kızların fotoğrafını istediler ve Mauro'nun telefonunda bir fotoğraf olduğunu hatırladım. Fotoğrafı ararken bir sohbet gördüm. Herkesin bildiği kişiyleydi(China Suarez). Bu anlamda en suçlu bendim çünkü kimseyle konuşmadan önce anlık öfkeyle Instagram'a bir hikaye koydum."

"Ayrılırsak futbolu bırakırım"

Aynı zamanda Icardi'nin menajeri olan ve kariyerini yöneten Wanda Nara, eşinin ayrılmaları halinde futbolu bırakmakla tehdit ederek, "Eğer ayrılırsak futbolu bırakacağını söyledi." açıkladı.

Neler yaşandı?

Wanda Nara, Icardi'yi sadakatsizlik ile suçlarken Instagram hesabından eşiyle birlikte olduğu tüm fotoğrafları kaldırdı. 

Mauro Icardi ise Wanda Nara ile birlikte verdikleri pozlarını paylaşarak eşiyle arasını düzeltmek istedi. Ancak Icardi hakkında sosyal medya hesabından, "Bir o..... için aileni mahvettin!" yazan Wanda Nara, PSG'nin yıldızı ile birlikteliklerinin simgesi olan yüzüğünü çıkardı.

 

İkili arasında yaşanan gerginliğin sebebi ise Wanda Nara'nın Icardi'nin telefonunda China Suarez ile mesajlarını bulmasıydı.

Senin için hazırladığımız haberler