Çinli voleybolcu Yuanyuan'dan Melissa Vargas açıklaması: Üzgün olduğumu gördü ve...

16.08.2024 - 08:32 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 09:06

Çinli voleybolcu Wang Yuanyuan, Türkiye'ye yenildikleri Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek final maçı hakkındaki açıklamasında Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas'tan da bahsetti.

Çinli voleybolcu Yuanyuan'dan Melissa Vargas açıklaması: Üzgün olduğumu gördü ve...

AJANSSPOR - HABER

Çin Milli Takımı'ndan orta oyuncu Wang Yuanyuan, Paris 2024'ün ardından sosyal medya hesabından turnuva hakkında açıklamalarda bulundu.

"Vargas üzgün olduğumu gördü ve..."

Filenin Sultanları, Paris 2024 çeyrek finalinde Çin'i 3-2 yendi. Maçın ardından ise milli voleybolcumuz Melissa Vargas, Tianjin Bohai Bank'tan takım arkadaşı olan Çinli voleybolcu Wang Yuanyuan'ı teselli ederken görüntülendi. Voleybolun Sesi'nde yer alan habere göre ise Wang Yuanyuan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olimpiyatlar ve Vargas için şunları söyledi: "Türkiye maçından sonra Tianjin'den takım arkadaşlığı yaptığım Melissa Vargas üzgün olduğumu gördü ve beni teselli etmeye ve bana sarılmaya geldi. Bence bu olimpiyat ruhu olabilir. Biz ikimiz sahada rakip, saha dışında da arkadaşız."

"Herkes Vargas'ın sahada sadece güçlü tarafını görmüş olabilir"

Yuanyuan açıklamalarında Vargas için de ayrıca şunları söyledi: "Herkes Vargas'ın sahada sadece güçlü tarafını görmüş olabilir. Onun servisi, hücumu, boyu, hızı ve gücü erkeksi kadın teknolojisinin mevcut gelişme eğilimini tam olarak gösteriyor. Ancak özel hayatında tam tersine çok yumuşak dilli, nazik ve sevimli bir kızdır. Aynı zamanda çok mütevazı ve mükemmel bir kadın voleybol oyuncusu. Tianjin takımındayken onunla çok iletişim kurduk ve ondan öğreneceğim çok şey var ve ona çok hayranım."

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas, Paris 2024'e damga vurdu! Turnuvada zirvede yer aldı
Habere Git

"Her iki takımın da birçok üyesinin ağladığını gördüm"

Wang Yuan, Paris 2024 hakkındaki değerlendirmesinde ise şu ifadeleri kullandı: "Maçtan sonra her iki takımın da birçok üyesinin ağladığını gördüm, ikimiz de değerli rakipleriz ve biz de böylesine şiddetli bir oyunu küresel seyirciye adadık. Olimpiyat oyunları sayesinde dünyanın en iyi sporcularıyla yarışıyorsunuz ve gerçekten çok şey kazanıyorsunuz. Paris Olimpiyatları'ndaki yolculuk artık sona erdi ve son üç yıldaki çabalarımı teyit ediyorum. Son üç yıldır kendimi geliştirmek adına her yıl var gücümle antrenman yapıyor ve yarışıyorum. Bu üç yıllık rekabette antrenman sonuçlarımın yıldan yıla geliştiğini görebiliyorum. Bu, deneyim sayesinde kendimin daha iyi bir versiyonu haline geldim ve bu da beni daha iyi kılıyor. Çok mutluyum."

Senin için hazırladığımız haberler