Webo, Fenerbahçe ve Soldado hakkında konuştu

07.12.2017 - 17:11 | Son Güncellenme: 07.12.2017 - 17:11

Webo, Fenerbahçe ve Soldado hakkında konuştu

Webo, Fenerbahçe ve Soldado hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gazişehir Gaziantep'in deneyimli  golcüsü Pierre Webo, sarı lacivetlilerin şampiyon olmasını temenni ederken, Beşiktaş'ın golcüsü Negredo hakkında da görüş bildirdi.

Webo, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. Webo'nun sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Ankaragücü maçı ve İsmail Kartal yorumu

Evet çok önemli bir takıma sahibiz. Ligin lideriyle karşılaşacağız. Zor olacak ama kazanmak istiyoruz. Kazanacak güce sahibiz. İsmail Kartal'la güzel günlerimiz geçti. Türk futbolunu çok iyi biliyor. Maçtan önce konuşacağım. Selamlaşacağım ve başarılar dileyeceğim. Kimin kazanacağını bilemeyiz, bunu sadece Allah bilir.

Fenerbahçe-Bursaspor maçı değerlendirmesi

Gerçekten zor bir maç. Fenerbahçe'nin performansı son haftalarda harika. Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak ve destekleyeceğim. Bursaspor maçının sonucunu bilemeyiz ama Fenerbahçe'nin kazanacak gücü var.

Soldado ve Negredo sözleri

Soldado benim küçük kardeşimdir. Kendisini çok seviyorum. Fenerbahçe taraftarının ona sabretmesi lazım. İstediği golleri atabilecek ve Fenerbahçe'ye çok yardım edecektir. Soldado dünya klasında bir oyuncu. Negredo ve Soldado çok farklı oyuncu. Negredo sırtı dönük oynayabilir Soldado yüzü dönük iyi. İkisi yaz döneminde Türkiye'ye geldiler istenilen verimi ortaya koyacaklardır. Biraz taraftarların sabretmesi lazım.

Fenerbahçe inşallah şampiyon olur

Fenerbahçe bu sezon şampiyonluğa ulaşabilir. Fenerbahçe inşallah şampiyon olur. Gönlüm onlardan yana. Fenerbahçe güzel bir çıkış yakaladı. Umarım bu çıkış Bursaspor maçında da devam eder.

AJANSSPOR - KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler