Webo, Gazişehir'den ayrılacak mı? Resmi açıklama!

28.12.2017 - 17:59 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 17:59

Gazişehir Gaziantep'te transferde hareketli saatler yaşanırken; golcü oyuncu Webo'nun da durumu netlik kazandı.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Sözeri'nin röportajından önemli satır başları şu şekilde:

Sakatlıklar bizi etkiledi!

Gazişehir takımında 7 maçlık kötü bir gidişatı vardı. Hüseyin Hoca ile yollarını ayırıp bize teveccüh ettiler biz de davetlerine icabet ettik. Aslında biraz dinlenmeyi düşünüyordum ama böyle bir görev gelince kabul ettim. Balıkesirspor ve Rizespor maçlarında sakatlıklar bizi etkiledi.

Transfer şart!

Transfer şart gözüküyor.Aradaki puan farkını kapatmak istiyoruz, 4 puanlık farkı var. Yönetime transfer listesini verdim. Yönetime ilk ikiye oynayacağımızı söyledim. Ocak ayında bazı oyuncularımız serbest kalacak .Transfer dönemi biraz sıkıntılı olacak .İlk 3 maçımızı içeride oynayacağız için bu durum bizim için bir avantaj, kadromuza takviye olursa ilk iki içerisinde olacağımızı düşünüyorum.

Webo takımda kalacak mı?

Stoper ve ön liberoya takviye yapacağız.Takımımızdan bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız.Webo disiplinli bir oyuncumuz bize katkı sağladı. 2. yarıda yarı daha etkili bir Webo bekliyorum. Webo'yla kesinlikle yollar ayrılmıyor.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler