Webo: Gösterilen sevginin karşılığı olarak golü atmak zorundaydım

12.05.2018 - 00:08 | Son Güncellenme: 12.05.2018 - 00:08

Spor Toto 1. Lig Play-Off ilk maçında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Boluspor'u 1-0 yenmeyi başarırken, ev sahibi ekipte Pierre Webo, Ahmet Kesim ve Mehmet Erdem açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın tek golünü atan Webo, kendisine büyük bir sevginin olduğunu ve bunun karşılığı olarak golü attığını söyledi. Sahalarında kazanmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Kamerunlu oyuncu,  "Bu tarz gollere alışkınım, Fenerbahçe’de de atıyordum. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Webo'nun golüne övgü

Webo'nun golüne övgü yağdıran Ahmet Kesim ise, "İki takımı da kutlamak lazım. Biz de onlarda pozisyon bulduk. Webo’nun attığı şık golle avantajlı bir skor elde ettik. İnşallah Bolu’da da avantajlı bir skor alacağız. Webo büyük bir tecrübe ve karakter. Böyle gollerine alışığız" ifadelerine yer verdi.

Zorlu bir maratondan çıktıklarını ifade eden Mehmet Erdem de, "İki takımda güçlüydü. İç saha avantajını kullanmak istiyorduk. İkinci maça avantajlı gideceğiz. İnşallah play-off’lardan şampiyon çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler