Wederson: "Advocaat suçlu..."

10.05.2017 - 13:20 | Son Güncellenme: 10.05.2017 - 13:20

Wederson: "Advocaat suçlu..."

AJANSSPOR ÖZEL- Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Gökçek Wederson, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.  

 Ülkemizde en son Adana Demispor formasını terleten Wederson'un röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Türkiye'ye geri döneceğim'

"Türkiye'ye geri dönmek istiyorum. En son Adana Demirspor'da forma giydim sakatlandım, 1 maç oynayabildim. Türkiye'de oynadığım için çok mutluyum. Çok şey kazandım, çok şey öğrendim. Şu anda Brezilya'da ilk takımımdayım, fiziksel olarak kendimi hazırlıyorum. Form yakalamak için oynuyorum. Temmuz Ayında geri döneceğim"

'Advocaat suçlu değil, suçlu futbolcular ve yönetim"

"3 sezon Fenerbahçe'de forma giydim. Maalesef şu anda Fenerbahçe kötü durumda. Fenerbahçe büyük takım, bu durumu atlatacaktır. Teknik direktör tek başına başarılı olmuyor, bence oyuncu ve yönetim başarıyı sağlıyor.  Burada suçlu Advocaat değil, suçlu futbolcular ve yönetim"

'En iyisi İsmail ve Caner'

"Talisca'yı takip ediyorum, çok iyi futbolcu. Türkiye'de en iyi takım Beşiktaş, en güzel futbolu Beşiktaş oynuyor.  İsmail Köybaşı ve Caner Erkin'i çok beğeniyorum, ikisi de çok iyi oyuncular. Türkiye'nin en iyi sol bekleri İsmail ve Caner"

'Hayatımın en zor anlarıydı'

"Futbol hayatımda unutamadığım iki anım var. Kötü anım; Fenerbahçe-Trabzonspor maçından sonra şampiyonluk turu attık ve daha sonra şampiyon olmadığımızı öğrendik. Bu durum çok kötüydü. Hayatımın en zor anlarıydı. Güzel anım ise; Fenerbahçe'de oynarken penaltı atışları sonrası kazandığımız Sevilla maçıydı. Her iki karşılaşmayı hayatım boyunca unutamam" 

'Fenerbahçe'ye doğru zamanda gitmedim'

"Fenerbahçe'ye doğru zamanda gitmedim. Fakat Fenerbahçe tercihim doğruydu.  Daha sonra Bursaspor'dan çok güzel teklif geldi, Bursaspor'u tercih ettim.  Bursa'da çok güzel günlerim geçti. Şampiyonlar Ligi'nde forma giydim"

'Samet Aybaba Zico'dan daha iyi'

"En başarılı bulduğum teknik direktörler Zico ve Samet Aybaba. İkisi de çok güzel ve çok iyi insanlar. İkisi arasında tercih yapsam Samet Aybaba derim. Samet Aybaba ile  2.5 yılım geçti. Bana çok şeyler öğretti. Samet Aybaba Zico'dan daha iyi"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler