Weghorst Beşiktaş Antrenmanlarından Memnun Olmadığını Açıkladı

Akın Ungan
22.01.2023 - 00:28 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 00:48

Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, Siyah-Beyazlı kulübün antrenmanlarından memnun olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Weghorst Beşiktaş Antrenmanlarından Memnun Olmadığını Açıkladı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiraladığı Wout Weghorst, Siyah-Beyazılıar'dan ayrılarak Premier Lig devi Mancester United'ın yolunu tutmuştu. Sky Sports'a konuşan Hollandalı golcü, Beşiktaş taraftarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

“Beşiktaş'ta antrenmanlardan şikayetçiydim"

Wout Weghorst, “Beşiktaş'ta antrenmanlardan memnun olmadığım için menajerime mesaj atıyordum. Dürüst olmak gerekirse bundan şikayetçiydim" ifadelerini kullandı.

"Erik ten Hag'ın beni istediğini söyledi"

Manchester United'a transfer sürecini anlatan Weghorst, "Kucağımda bebekle yatakta uzanıyorken bana mesaj geldi. Erik ten Hag'ın beni istediğini söyledi ve asla unutamayacağım bir telefon görüşmesi gerçekleşti" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Aboubakar ayağının tozuyla maç kafilesinde!
Habere Git

"Manchester United için her şeyimi vereceğim"

Hollandalı santrfor son olarak, "Burada olmak özel bir şey ve gerçekten gurur duyuyorum. Manchester United için her şeyimi vereceğim" açıklamasını yaptı.

Taraftar Weghorst'u sildi!

Weghorst'un Sky Sports'a yaptığı bu açıklama, Beşiktaş taraftarını kızdırdı. Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki futbolcuya sosyal medyadan tepki gösterdi.

18 maçta 13 gole etki etti

Wout Weghorst'un Beşiktaş forması gösterdği performans beğeni toplamıştı. Yıldız santrfor, çıktığı 18 resmi maçta 9 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Weghorst'lu Manchester United, 90'da puan kaybetti!
Habere Git

Taraftarın sevgilisi olmuştu

Wout Weghorst, futbolunun yanı sıra hırsıyla da ilgi çekti. Rakip savunma üzerinde kurduğu baskı ve attığı goller taraftarın beğenisini kazanırken, Hollandalı'nın tribünlerle kurduğu bağ dikkat çekti.

Vedası golle oldu, duygulandı

Wout Weghorst, Vodafone Park'ta oynana Kasımpaşa maçında attığı golün ardından taraftara koştu. Tribünlere veda eden golcü oyuncunun bu maçtan sonra Manchester United'tan transfer teklifi aldığı ortaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler