Manchester United'da Wout Weghorst, Crystal Palace Karşısında ilk 11'de

Orhan Gülek
18.01.2023 - 22:33 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 22:43

Son dakika spor haberleri... Manchester United'ın Beşiktaş'tan transferi Wout Weghorst, Crystal Palace karşılaşmasına ilk 11'de başlayacak. İşte detaylar

Manchester United'da Wout Weghorst, Crystal Palace Karşısında ilk 11'de

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig'de 7. haftanın erteleme maçında Manchester United, deplasmanda Crystal Palace'a konuk olacak. Karşılaşmaya Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, ilk 11'de başlayacak.

Beşiktaş'la sözleşmesini feshetmişti

Ara transfer döneminde Beşiktaş'la kiralık sözleşmesini feshedip Burnley'ye dönen ve sonrasında Manchester United'a kiralanan Wout Weghorst, Crystal Palace'a karşı ilk 11'de başlayacak.

İşte Manchester United'ın ilk 11'i

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag, Crystal Palace karşısında takımını De Gea, Wan Bissaka, Martinez, Varane, Shaw, Casemiro, Eriksen, Bruno Fernandes, Rashford, Antony ve Weghorst 11'iyle sahaya sürecek.

İlgini Çekebilir
Manchester United'tan dev hamle! Forvete Harry Kane geliyor
Habere Git

Weghorst'un performansı

Emmen, Heracles, AZ Alkmaar ve Wolfsburg formaları giyen Weghorst, 2022'de Burnley'ye transfer olmuştu. Sezon başında Beşiktaş'a kiralanan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi, Burnley tarafından erken sonlandırılmıştı.

Beşiktaş'ta 18 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 9 gol kaydetti.

Manchester United'dan inanılmaz istatistik

Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasıyla bambaşka bir kimliğe büründü. Son olarak Manchester City'yi mağlup eden Kırmızı Şeytanlar, Ronaldo'suz 5'te 5 yaparak şampiyonluk yarışına dahil oldu.

Marcus Rashford fırtınası

Ronaldo'nun yokluğunda takımdaki gol yükünü Marcus Rashford çekti. Rashford çıktığı 5 maçta 4 golle oynadı. Kırmızı Şeytanlar 5 maçta 11 kez rakip fileleri sarsarken, kalesinde ise 2 gol gördü.

Premier Lig'de zirvede Arsenal var

Premier Lig'in zirvesinde 47 puanla Arsenal var. Manchester City ise 39 puanla ikinci sırada. 38 puanlı takımlardan Newcastle üçüncü, Manchester United ise dördüncü sırada yer alıyor. İlk 4'ün dışındaki en yakın takipçi ise 33 puanla Tottenham.

Crystal Palace - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Crystal Palace - Manchester United maçı bugün (18 Ocak Çarşamba günü) saat 23:00'te beIN SPORTS 3'te canlı yayınlanacak..

Senin için hazırladığımız haberler