Weghorst Beşiktaş-Şanlıurfaspor Maçından Sonra Messi Hakkında Konuştu

Akın Ungan
21.12.2022 - 23:55 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 00:45

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Şanlıurfaspor'u 4-2 yendi ve son 16 turuna yükseldi. Dünya Kupası'nda Arjantin'e elenen Hollandalı Weghorst, Messi hakkında konuştu.

Weghorst Beşiktaş-Şanlıurfaspor Maçından Sonra Messi Hakkında Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Beşiktaş ile Şanlıurfaspor karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, zorlu mücadelenin ilk 15 dakikasında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 4-2 kazanmayı başardı. Son 16 turuna yükselen Kara Kartal'da Dünya Kupası'nın ardından çıktığı ilk maçta takımının 4. golünü kaydeden Wout Weghorst açıklamalarda bulundu.

Hollanda Milli Takımı ile Arjantin karşısında oynadığı çeyrek finalde takımı 2-0 mağlupken oyuna dahil olan ve attığı 2 gol ile mücadelenin seri penaltı vuruşlarına kadar taşınmasını sağlayan Wout Weghorst, Şanlıurfaspor karşısındaki müsabakayı da o maça benzetti. Weghorst, Beşiktaş 2-0 gerideyken, maçın 46. dakikasında oyuna girmişti.

"Keşke orada da kazansaydık"

Wout Weghorst, Dünya Kupası'na veda ettikleri maçı hatırlatarak, "Son iki maçımda iki kez 2-0'dan geri dönüş oldu. 4-2 kötü bir sonuç değil. Dünya Kupası'nda da 2-0'dan geri dönmüştük. Keşke orada da kazansaydık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kartal'ı ipten Tosun Paşa aldı
Habere Git

"Maç içinde Messi ile bazı anlar yaşadık"

Dünya Kupası çeyrek finalinde Lionel Messi ile girdiği tartışma hakkında konuşan Weghorst, "Benim için herkes aynıdır, Messi ya da Burak. Ben hep savaşırım. Ben o maçta da bunu yaptım. Maç içinde Messi ile bazı anlar yaşadık. O bu anlara şaşırdı. Maçtan sonra bu konu hakkında konuşacaktım. Bunu çok da fazla dile getirmek istemiyorum" dedi.

"En azından Messi adımı öğrenmiş oldu"

Sözlerine devam eden golcü oyuncu, "Kendisine futbolcu olarak saygı duyuyorum, en iyilerden bir tanesi. Maçtan sonra bu saygıyı göstermek istedim. O buna açık değildi. En azından bu olaydan sonra Messi, benim adımı öğrenmiş oldu. Bu da pozitif bir şeydir" şeklinde konuştu.

Messi'den Weghorst'a hakaret

Messi, maç içinde fazlasıyla ikili mücadeleye girdiği ve tartışma yaşadığı Wout Weghorst'a maç sonunda hakaret etti. Bu olay, kamuoyu gündemine yerleşti. Messi, maç sonu röportaj yaparken kendisine bakan Wout Weghorst'a şunları söylemişti: "Neye bakıyorsun aptal? Geri dön! Aynen öyle, aynen öyle geri dön"

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş: "Sıkıntılarımızın düzeldiğini düşünüyordum..."
Habere Git

Aguero ve Messi, suçu Weghorst'a attı

Maçın ardından Weghorst ile Messi arasındaki gerginliği anlatan Arjantinli eski futbolcu Aguero, "Weghorst, Messi'ye 'Buraya gel' dediği için yanına gidip susması gerektiğini söyledim" dedi. Lionel Messi ise "19 numara (Weghorst) bizi kışkırtmaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

Weghorst: "Messi beni hayal kırıklığına uğrattı"

Hollanda - Arjantin maçının ardından konuşan Beşiktaşlı futbolcu, "Messi beni hayal kırıklığına uğrattı. El sıkışmak istedim ama elini uzatmadı. Çok hoş olmayan sözler söyledi" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler