Beşiktaş Vincent Aboubakar'a Transfer Teklifi Yaptı

Akın Ungan
10.01.2023 - 21:55 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 22:10

Wout Weghorst'u Manchester United'a gönderecek olan Beşiktaş, Ronaldo'nun gelişi ile sözleşmesinin feshedilmesi beklenen Vincent Abouabakar'a teklif yaptı.

Beşiktaş Vincent Aboubakar'a Transfer Teklifi Yaptı

Sezon başında kadrosuna yaptığı takviyelerle dikkat çeken Beşiktaş, ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Burnley'den kiralanan Wout Weghorst'un Manchester United'a transferi gündeme gelirken, Siyah-Beyazlılar Hollandalı yıldızın yerine geçecek golcü arayışlarına hız kazandırdı.

Beşiktaş'tan Aboubakar'a teklif

A Spor'un haberine göre Beşiktaş, daha önce 2 ayrı dönemde Siyah-Beyazlı formayı giyen Vincent Aboubakar'a teklifte bulundu. Aboubakar'ın Beşiktaş'a sıcak baktığı ifade edildi.

İşte Beşiktaş'ın Aboubakar'a yaptığı teklif

Beşiktaş, Vincent Aboubakar’a yıllık 2,5 milyon Euro'dan 2,5 yıllık sözleşme teklif etti. Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a imzası ile takımdan gönderilmesi beklenen Aboubakar'ın, Suudiler ile sözleşmesini feshetmesinin ardından Siyah-Beyazlılar ile resmi görüşmelere başlayacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Weghorst transferi tamam! İşte Beşiktaş'ın alacağı para
Habere Git

Manchester United ile anlaşma sağlandı! Aboubakar gelirse, Weghorst gidecek

Fabrizio Romano'nun haberine göre Manchester United ile Beşiktaş, Weghorst tranferinde prensip anlaşması sağladı. Transfer, Siyah-Beyazlılar yeni bir santrfor ile anlaşma sağlaması halinde gerçekleşecek.

Fenerbahçe de istiyordu

Al Nassr forması giyen Vincent Aboubakar'ın en büyük takipçilerinden biri de Fenerbahçe'ydi. Sarı-Lacivertliler, Kamerunlu golcüyü uzun zamandır listesinde bulunduruyordu. Fenerbahçe, Vincent Aboubakar'u Joao Pedro'nun yerine hücum hattına katmayı planlıyordu.

Ronaldo Süper Lig'de dengeleri değiştirdi

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a transferi Spor Toto Süper Lig'deki tüm dengeleri değiştirdi. Ronaldo'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesi ile Manchester United'ta santrfor açığı oluşurken, yıldız futbolcunun Al Nassr'a imzası Suudiler'i yabancı kontenjanının dışına taşırdı.

İlgini Çekebilir
Sneijder'den çok konuşulacak yorum! Weghorst...
Habere Git

ManU Weghorst'u, Kara Kartal Aboubakar'ı istedi! Fener'e rakip çıktı

Bu duruma karşın Manchester United, Beşiktaş'ın santrforu Wout Weghorst'u, Beşiktaş ise Al Nassr'da takımdan gönderilmesi beklenen Vincent Aboubakar'ı listesine aldı. Aboubakar'ı takipte bulunan Fenerbahçe'ye ise forvet transferinde rakip çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler