Manchester United'ın Transer Listesindeki Weghorst Beşiktaş İdmanında

Akın Ungan
10.01.2023 - 15:19 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 15:30

Son dakika | Premier Lig'den Manchester United'a transferi gündemde olan Wout Weghorst, bugünkü Beşiktaş antrenmanında yer aldı. İşte detaylar...

Manchester United'ın Transer Listesindeki Weghorst Beşiktaş İdmanında

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında attığı golden sonra taraftarlarla duygusal anlar yaşayan Wout Weghorst'un transferi gündeme gelmişti. Weghorst'un Manchester United'a imza atacağı konuşulurken, Hollandalı yıldız çalışmalarına devam etti.

Weghorst antrenmanda yer aldı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Arabam.com Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı ekipte adı Manchester United ile anılan Wout Weghorst da bugünkü antrenmanda yer aldı. 

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. İdman; ısınma ve stretching çalışmasıyla başladı. 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi.

İlgini Çekebilir
Aboubakar, Beşiktaş'a pahalı geldi! İşte listedeki son isim...
Habere Git

Hazırlıklar yarın devam edecek

Siyah-beyazlı ekip, Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek. Konyaspor - Beşiktaş maçı ise 14 Ocak Cumartesi günü, saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

Beşiktaş paylaştı

Beşiktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konyaspor maçı hazırlıklarını yayınladı. Siyah-Beyazlılar'ın yaptığı paylaşımda Wout Weghorst'un fotoğrafı da yer aldı.

Beşiktaş'a 3,5 milyon Euro önerildi

Sezon başında Burnley'den kiralanan Wout Weghorst, Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çekti. 2022 Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı kadrosunda yer alan ve Arjantin ile oynanan çeyrek finalde oyuna sonradan girmesine rağmen 2 gol atarak maçın penaltılara taşınmasında önemli bir rol oynayan Weghorst, Ronaldo ile yollarını ayıran Manchester United'ın radarına girdi.

Santrfor bölgesine takviyede bulunmak isteyen Premier  Lig devi, Beşiktaş'ın kiralık yıldızını transfer etmek istiyor. Bonservisi Burnley'in elinde olan yıldızın devre arasında İngiltere'ye dönmesi için Beşiktaş'a 3,5 milyon Euro önerildi.

Senin için hazırladığımız haberler