Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Weghorst Transferi için Devrede

Akın Ungan
11.06.2022 - 13:06 | Son Güncellenme: 11.06.2022 - 13:40

Burnley'in santrforu Wout Weghorst transferinde Fenerbahçe ve Beşiktaş görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael devreye girdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Weghorst Transferi için Devrede

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedeflerinden uzak kalan Beşiktaş, gelecek sezonla beraber santrfora takviyede bulunarak, gol problemini aşmayı hedefliyor.

Valerien Ismael, Weghorst için devreye girdi

Son olarak Premier Lig ekiplerinden Burnley'in forveti Wout Weghorst'u transfer listesine alan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael'in devreye girdiği belirtildi. Fanatik'in haberine göre gelecek sezon hücumda hava toplarına hakim, güçlü bir santrfor isteyen Fransız çalıştırıcı, Weghorst talebini Ahmet Nur Çebi yönetimine bildirdi.

Weghorst ile telefonda görüştü

Haberde Valerien Ismael'in Weghorst ile temas kurarak, transfer için devreye girdiği aktarıldı. Ismael, Hollandalı futbolcuyu telefonla arayarak, kendisini neden takımda görmek istediğini ayrıntılarıyla anlattı.

İşte Weghorst'a ödenecek para

Wout Weghorst'un Beşiktaş'ı tercih etmesi durumunda oyuncuya 2,5 milyon Euro ödeneceği, Burnley'e ise kiralama bedeli olarak 100 bin Euro verileceği, sözleşmede 8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun da olacağı ifade edildi.

Fenerbahçe de peşinde

Öte yandan Weghorst ile ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin olduğu belirtildi. Takımın başına Jorge Jesus'u getirerek, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Ali Koç yönetiminin, İngiltere'de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcuyu radarına aldığı kaydedildi.

Burnley forması ile geçtiğimiz sezon 44 karşılaşmada görev alan 29 yaşındaki santrfor, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler