Wout Weghorst'dan Dünya Kupası paylaşımı

Feride Kara
18.12.2022 - 16:20 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 16:37

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Hollanda formasıyla mücadele eden Beşiktaşlı oyuncu Wout Weghorst sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı

Wout Weghorst'dan Dünya Kupası paylaşımı

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası'nda Hollanda formasıyla attığı goller ve gösterdiği performansla adından söz ettiren Beşiktaşlı oyuncu Wout Weghorst sosyal medya hesabından turnuva için bir paylaşımda bulundu. 

Ya o cuma gecesi olsaydı?

Weghorst "Bugünden sonra 2022 Dünya Kupası resmen sona erdi. Bir çocukluk hayali yaşandı, bu Dünya Kupası boyunca her andan gerçekten yoğun bir şekilde keyif aldım. Geçen haftanın acıları ve hüzünlü anları daha sık geri gelecek; Ya o cuma gecesi olsaydı? Ama en önemlisi bu Dünya Kupasını yaşadığım için çok minnettarım ve mutluyum." ifadelerini kullandı. 

Arjantin maçının kaderini değiştirdi

2022 Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Arjantin ile Hollanda karşı karşıya gelmiş oyuna sonradan giren Wout Weghorst iki gol atarak maçı 2-2'ye getirmişti. Beşiktaşlı oyuncunun golleri maçı önce uzatmaya sonra da penaltılara götürmüş ancak gülen taraf Arjantin olmuştu. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldız yuvadan uçuyor!
Habere Git

"Ne bakıyorsun aptal!"

Arjantin Hollanda maçı sonrasında Messi röportajında, "Ne bakıyorsun aptal!" ifadelerini kullanmıştı. Messi'nin bu sözleri Weghorst'a söylediği öne sürülmüştü. Weghorst ise maç sonu "Messi konusunda hayal kırıklığına uğradım. Onunla el sıkışmak istedim ama o elini uzatmadı. İspanyolca pek anlamam ama eminim bana çok hoş olmayan sözler söyledi" açıklamasını yapmıştı.

 
 

 

 

Beşiktaş'tan ayrılmayacak

Öte yandan Weghorst'un ocak ayı transfer döneminde bonservisini elinde bulunduran Burnley kulübüne döneceği iddiaları gündeme geldi. Ancak Beşiktaş Weghorst'u sezon sonuna kadar kiraladıklarını, Burnley ile yapılan sözleşmede devre arasında geri döneceğine dair madde olmadığını belirtti. 

Kompany'i Weghorst'u istedi

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Weghorst'un Burnley Teknik Direktörü Kompany'nin istemesi durumunda Ocak ayında İngiltere'ye dönebileceği konuşulurken Belçikalı hoca da, "Böyle madde var mı bilmiyorum. Varsa hemen devreye girmesini isteyeceğim" diye karşılık verdi.

Van Gaal'den Weghorst itirafı

Hollanda Teknik Direktörü Van Gaal son dakikalarda Weghorst'un golündeki organizasyon için planlanan isim Weghorst değildi dedi ve "Weghorst'un attığı ikinci golde serbest vuruş organizasyonu onun için değildi, aslında Memphis Depay içindi. Topu çok iyi önüne aldı ve önce sola yönelip sağ ayağıyla çok iyi bitirdi" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler