Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un Kasımpaşa'ya Golü Gündem Oldu

Orhan Gülek
07.01.2023 - 20:44 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 21:54

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında takımın ikinci golünü atan Beşiktaş'lı oyuncu Wout Weghorst'un sevinci ayrılığa yoruldu.

Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un Kasımpaşa'ya Golü Gündem Oldu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Siyah-Beyazlılar ilk yarıda forvetleri; Cenk Tosun ve Wout Weghorts'un attığı gollerle konuk ekibi 2-1 devirerek iki maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Heyecan dolu geçen karşılaşmada siyah beyazlı takımın ikinci golünü atan Wout Weghorst'un sevinci ayrılığa yoruldu.

Weghorst'un sevinci tartışmalara yol açtı

Beşiktaş'ın kiralık yıldızı Wout Weghorst'un Kasımpaşa karşısında attığı gol sevinci çeşitli tartışmalara yol açtı.

Sevinci ayrılığa yoruldu

Wout Weghorst, attığı golden sonra Beşiktaş armasını gösterdi ve daha sonra eliyle kalp işareti yaptı. Gol sevincindeki yüz ifadesi "Bu bir veda mı" sorusunu akla getirdi.

Karşılaşma sonrası ise tüm Beşiktaş'lı futbolcular soyunma odasına girdikten sonra Weghorst sahaya geri döndü. Çimlere dokunup dua ettikten sonra soyunma odasına gitti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın golcüleri Paşa'yı dize getirdi
Habere Git

Weghorst'un menajerinden açıklama geldi

Weghorst'un menajeri Simon Cziommre ise Fanatik'e yaptığı açıklamada, "Her şey yolunda. Bir problem yok. Wout, sadece bir kutlama yaptı." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın satın alma opsiyonu var

Beşiktaş kurmayları sezon başında sürpriz bir kararlara Wout Weghorst'u kadrosuna dahil etti. Hollandalı santrfor için Burnley'e herhangi bir kiralama bedeli ödenmedi. Wout Weghorst'un sezon sonunda sona erecek anlaşmasında satın alma opsiyonu maddesi olduğu belirtildi.

Manchester United'dan Weghorst'a transfer kancası

Fransız basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; Premier Lig devi Manchester United, Wout Weghorst'u transfer etmek için görüşmelere başladı. Kırmızı Şeytanlar'ın Hollandalı santrforu kadrosuna katmaya yakın olduğu kaydedildi.

Weghorst'a henüz resmi bir teklif yok

Öte yandan Ajansspor'un aldığı bilgilere göre ise gelen henüz resmi bir teklif yok. Weghorst'un devre arası başka bir kulübe gitmesi için Beşiktaş'ın da onay vermesi gerekiyor. Bonservisi Burnley'de olan Wout Weghorst, sezon sonuna kadar siyah beyazlılarda kiralık olarak oynayacak. Oyuncu 3.5 milyon Euro ücret alıyor.

Wout Weghorst'un performansı

Süper Lig'de 8 gole ulaşan Wout Weghorst sezon başında Burnley'den kiralanmıştı. Yıldız golcünün İngiliz ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler