Welliton'dan net ifadeler: "Bir daha Kayserispor'da..."

20.09.2017 - 15:33 | Son Güncellenme: 20.09.2017 - 15:33

AJANSSPOR- Kayserispor ile olan sözleşmesini tek taraf lı olarak fesheden Wellito9n, Rus basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Kariyerine hangi kulüpte devam edeceğini bilmediğini ifade eden Brezilyalı, "Şu anda Türkiye'deki evimdeyim. Menajerim durumumun yakında çözüleceğini söyledi" şeklinde konuştu.

Kayserispor'un üç ay boyunca maaşını ödemediğini savunan Welliton, "Benim durumumda sözleşmeyi tek taraflı feshetmek normal. Çünkü bu ikinci kez yaşandı. Daha öncesinde de 3 aylık bir gecikme yaşanmış ve FIFA'ya başvurmuştum. O dönem de verilen son tarihte ödemeyi yapmışlardı. Gecikmeler bir daha yaşandı" ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı ekibin kendisinden 2 milyon Euro'luk bir ödeme beklemesinin normal olduğunu söyleyen deneyimli golcü, "Çünkü FIFA henüz belgeleri göndermedi. Ama fark etmez, şu anda ben serbest bir futbolcuyum ve istediğim takıma transfer olabilirim. Bütün bu yaşananlardan sonra Kayserispor'da oynamak istemiyorum" dedi.

Welliton, Rusya'ya dönmesinin mümkün olduğunu ve yaz döneminde Rennes ile sözleşme imzalamaya çok yakın olduğunu da sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler