Amerikan Güreşi Şirketi AEW 27 Ağustos'ta Wembley Stadyumu'nda Bir Organizasyon Düzenleyecek

14.04.2023 - 17:51 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 18:05

Amerikan Güreşinin önde gelen şirketlerinden All Elite Wrestling'in patronu Tony Khan 27 Ağustos'ta İngiltere'deki Wembley Stadyumu'nda bir gösteri düzenleyeceklerini açıkladı.

Amerikan Güreşi Şirketi AEW 27 Ağustos'ta Wembley Stadyumu'nda Bir Organizasyon Düzenleyecek

AJANSSPOR-HABER

Amerika, Jacksonville merkezli dünyanın en büyük ikinci Amerikan Güreşi şirketi olan All Elite Wrestling, Avrupa'daki takipçileri için müjdeli haberi verdi. Şirketin sahibi Tony Khan ağustos için ayında Londra'da bir şov organize ettiklerini duyurdu.

Efsanevi stadyum ilk kez güreşe ev sahipliği yapacak

İngilitere'nin ikonik staduyum'u Wembley futbol haricinde boks maçları ve konserler için de kullanılıyor. AEW'in 27 Ağustos'ta düzenleyeceği "All In" adlı organizasyon stadyum tarihindeki ilk Amerikan Güreşi gösterisi olacak. 90.000 kişi kapasiteli Wembley'deki etkinlik için biletler 5 Mayıs'ta satışa çıkacak.

Güreş dünyasının ünlü isimleri ringte

AEW bünyesinde daha önce WWE ile güreş dünyasına kendini tanıtmış; Jon Moxley, Daniel Bryan, Chris Jericho, Sting, Claudio Castagnoli, CM Punk ve Adam Cole gibi isimleri barındırıyor.

İlgini Çekebilir
WWE yıldızı kanser olduğunu açıkladı!
Habere Git

Sporun tanınan ailesi

AEW, İngiltere Premier League ekibi Fulham ve NFL ekibi Jacksonville Jaguars'ın da sahibi olarak tanınan Khan ailesine ait.

Senin için hazırladığımız haberler