Wenger, Bennacer için kefil oldu!

09.06.2018 - 14:46 | Son Güncellenme: 09.06.2018 - 11:47

Arsenal'den ayrılan Arsene Wenger geçtiğimiz günlerde tatilini yaptığı Bodrum'da yakın arkadaşı olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'le yemek yedi. Bu görüşmenin ardından ismi her transfer döneminde sarı-kırmızılı takımla anılan Joel Campbell tekrar medyada gündeme geldi.

Ancak Fransız çalıştırıcının, Fatih Terim'e Empoli'den Ismael Bennacer hakkında olumlu görüş verdiği ortaya çıktı. 20 yaşındaki solak Bennacer, "Takımı gençleştirmeliyiz" diyen ve Sinan Gümüş'ten başka solak oyuncusu olmayan Terim'in kriterlerine tamamen uyuyor.

BEKLENTİLERİNİ KARŞILAR

Wenger'in de Terim ile yaptığı görüşmede Bennacer için, "Çok potansiyelli bir oyuncu. Oyunu iki yönüyle de oynayabiliyor. İyi bir 8 numara arıyorsan Bennacer'i transfer etmelisin. Senin beklentilerini kesinlikle karşılayacaktır. Galatasaray'a uygun bir oyuncu olacaktır" dediği öğrenildi.

EMPOLİ'Yİ SERİE A'YA TAŞIDI

39 maçta 2 gol-4 asistlik performansıyla Empoli'nin Serie A'ya yükselmesini sağlayan Bennacer, merkez orta saha oyuncusu. Cezayir asıllı Fransa pasaportlu oyuncu, U-19'a kadar Fransa'da oynadı. A milli takım için tercihi ise Cezayir oldu. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler